Αντώνης Αντωνίου: «Ο πατέρας μου ήταν από τη Μικρά Ασία, ήταν μονόδρομος η ΑΕΚ» (VIDEO)

Αντώνης Αντωνίου: «Ο πατέρας μου ήταν από τη Μικρά Ασία, ήταν μονόδρομος η ΑΕΚ» (VIDEO)

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιοχή που μεγάλωσε, τα παιδικά του χρόνια και στο ότι γεννήθηκε ΑΕΚτζής

Ο Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4». Πριν τη συνέντευξη, το κανάλι είχε ετοιμάσει ένα βίντεο αφιέρωμα για το ζευγάρι και σε ότι αφορά το γνωστό ηθοποιό σημειώθηκε ότι ο Αντώνης Αντωνίου ως μισός Μικρασιάτης και μισός Κεφαλλονίτης, γεννήθηκε στα προσφυγικά της Νέας Ιωνίας και είναι φανατικός ΑΕΚτσης…από μέρα μηδέν, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τα εγκαίνια της «Opap Arena» που έκανε τη παρουσίαση μαζί με την Ναταλία Δραγούμη.





Όταν λοιπόν ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τη περιοχή που μεγάλωσε είπε συγκεκριμένα: «Ο πατέρας μου είχε θυρωρίο στο Κολωνάκι αλλά εγώ κυρίως μεγάλωσα στο Νέο Ψυχικό. Το Νέο Ψυχικό ήταν σχεδόν προσφυγική γειτονιά. Μεγαλώσαμε εκεί με τις αλάνες, με τις αλητοπαρέες, με τα ποδόσφαιρα…» Τότε η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία και τον ρώτησε: «ΑΕΚτσης πως γίνατε;» με τον Αντώνη Αντωνίου να απαντάει ευθέως: «Από γεννησιμιού μου. Ο πατέρας μου ήταν από τη Μικρά Ασία.. Ε βέβαια. Ήταν μονόδρομος η ΑΕΚ».

Βέβαια τη παράσταση έκλεψε η κούπα της ΑΕΚ που φιλοτέχνησε ο ίδιος ο ηθοποιός, ωστόσο το αποτέλεσμα, όπως φάνηκε, δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. «Δεν το έκανε πολύ καλά, χωρίς πόδια είναι αλλά δεν είμαι πολύ καλός στη ζωγραφική», «σαν ακτινογραφία είναι, σαν πνευμόνια» πρόσθεσε ο παρουσιαστής, ενώ η Νατάσα Ασίκη είδε στο έργο του συντρόφου του δύο κύκνους.. Ο Αντωνίου όμως δεν πτοήθηκε από τα σχόλια και είπε ότι αφού έχει πάνω την λέξη ΑΕΚ είναι ωραία.