«Συντετριμμένη» η πεθερά της Σακίρα με τον χωρισμό της τραγουδίστριας με τον Πικέ

Σακίρα: Στο νοσοκομείο με κρίση άγχους -Μετά τις φήμες ότι την απάτησε ο Πικέ

Ο χωρισμός της έχει γίνει... σίριαλ

Τον γύρο του διεθνών μέσων και των social media κάνει τα τελευταία 24ώρα η χειρονομία της μητέρας του Ζεράρ Πικέ προς την Σακίρα προκειμένου να σωπάσει.

Στο βίντεο η Μονσεράτ Μπερναμπέου φαίνεται να δυσανασχετεί με όσα λέει η τραγουδίστρια και να της πιάνει το πρόσωπο, προσπαθώντας να την κάνει να σωπάσει. Ωστόσο, η Σακίρα συνεχίζει με την μητέρα του Πικέ να  βάζει το δείκτη του χεριού μπροστά στο στόμα της, δείχνοντάς της ότι πρέπει να σταματήσει.

Το βίντεο πυροδότησε σχόλια για τη σχέση που είχε η Σακίρα με την πεθερά της, με την οποία φαίνεται να μην έχουν και την καλύτερη σχέση. Μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ, η Daily Mail είχε αναφέρει ότι «άρχισε να κατασκευάζει τοίχο για να χωρίσει το σπίτι της από το σπίτι της πρώην πεθεράς της».«Η Σακίρα είπε στα παιδιά της να μην αποκαλούν “γιαγιά” την Μονσεράτ»

Τώρα, το περιοδικό Lecturas, σύμφωνα με την Marca, επικοινώνησε με την μητέρα του Ζεράρ Πικέ, η οποία φαίνεται να μην έχει πάρει καλά τα νέα του χωρισμού.

«Είναι συντετριμμένη» γράφει το άρθρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Σακίρα έχει ζητήσει από τα παιδιά της να μην αποκαλούν τη Μονσεράτ γιαγιά, κάτι που είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Η Μονσεράτ Μπερναμπέου φέρεται να διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τα εγγόνια της. Όπως εξηγεί το ρεπορτάζ, όταν το πρόγραμμα του ποδοσφαιριστή και της τραγουδίστριας τους κρατούσε μακριά από τα παιδιά τους, εκείνα έτρωγαν και έκαναν τα μαθήματά τους στο σπίτι των παππούδων τους.

Το περιοδικό Lecturas επιμένει ότι η Μονσεράτ Μπερναμπέου ήταν πάντα υπέρ του διαλόγου μεταξύ του γιου της και της Κολομβιανής σταρ και μάλιστα υποστηρίζει ότι προσπάθησε να συμφιλιώσει τις δύο πλευρές. Κάτι που, όπως φαίνεται, δεν μπόρεσε να γίνει.