Η Πάμελα Άντερσον ήξερε ότι πρώην της την απάτησε όταν τον είδε να «πλένει το πέος του στο νεροχύτη»

Η Πάμελα Άντερσον ήξερε ότι πρώην της την απάτησε όταν τον είδε να «πλένει το πέος του στο νεροχύτη»

Η εξομολόγησή της

Η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε ότι έπιασε έναν πρώην φίλο της να την απατά, αφού τον είδε να «πλένει το πέος του στο νεροχύτη της κουζίνας».

Η σταρ μίλησε για τη ζωή, τους έρωτες και την καριέρα της στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «Pamela, A Love Story», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου.

Η Πάμελα ακούγεται να εξηγεί ότι κρατούσε πάντα ημερολόγιο σε όλη της τη ζωή, καθώς «ήθελε να γράφει πράγματα σε περίπτωση που τα ξεχνούσα».

Στο ντοκιμαντέρ, η Πάμελα Άντερσον αναφέρει ότι μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο, βρέθηκε στο Βανκούβερ, όπου γνώρισε και μετακόμισε με ένα νέο φίλο.

Ωστόσο, η Πάμελα Άντερσον έκανε μια ειλικρινή εξομολόγηση, καθώς περιέγραψε την «τρομακτική» στιγμή που κατάλαβε ότι ο φίλος της «μάλλον είχε σχέση», λέγοντας: «Πήγα με το πλοίο και έφτασα εκεί και τελικά γνώρισα κάποιον και μετακόμισα μαζί του. Είχε σχέση με κάποια».

«Όταν βλέπεις τον φίλο σου να πλένει το πέος του στον νεροχύτη, αυτό είναι σημάδι ότι μάλλον έχει σχέση. Έγραψα στο ημερολόγιο, ‘πλένοντας το πέος στο νεροχύτη’. Ύποπτο».

Ωστόσο, η σταρ άρχισε να γελά αφού έκανε την αποκάλυψη, προσθέτοντας: «Κοιτάζοντας πίσω είναι αστείο, αλλά εκείνη τη στιγμή τρομοκρατείσαι».