Σοκάρει ο Μιχάλης Σαράντης: «Όποιος ήταν δίπλα μου πάθαινε κακό» (VIDEO)

Σοκάρει ο Μιχάλης Σαράντης: «Όποιος ήταν δίπλα μου πάθαινε κακό» (VIDEO)

Δείτε όσα είπε

Ο Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε στην εκπομπή του Dot, την Κυριακή και μίλησε «ανοιχτά» για όλα, ακόμη και για τις πιο δύσκολες και επίπονες στιγμές της ζωής του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα του, τον οποίο ακόμα δεν έχει ξεπεράσει, ωστόσο μίλησε και για τη νέα σελίδα στη ζωή του, η οποία ήρθε με την γέννηση της κόρης του, λίγο καιρό μετά την απώλεια που προαναφέρθηκε.

«Σκεφτόμουν πώς όποιος ήταν δίπλα μου πάθαινε κακό»

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ιστορία με την αρρώστια του μπαμπά του, στο πώς επηρεάστηκε και πως διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας, αλλά και ολόκληρη η καθημερινότητά του μετά από αυτό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έγινε και ο ίδιος πατέρας.

«Από όταν ο μπαμπάς μου αρρώστησε πρώτη φορά, ήταν καρκινοπαθής, μπήκαμε σε ένα βαθύ λαγούμι. Χάσαμε πολλά άτομα από την οικογένειά μου μέχρι τον Μάιο που έφυγε ο μπαμπάς μου. Στο ενδιάμεσο αυτής της διαδρομής έχασα τη μαμά, γιαγιά, θείους.




Ήμασταν ένα τραπέζι με πάνω από 20 άτομα και έχουμε μείνει λίγοι. Αντιλαμβάνεσαι πλέον ότι η ζωή σου φεύγει για πλάκα και με επηρέαζε ψυχικά, με αποτέλεσμα που εάν στρεφόμουν στο φως θα έβγαινα από όλο αυτό. Σκεφτόμουν πώς όποιος ήταν δίπλα μου πάθαινε κακό.

Αυτός ο κύκλος έκλεισε με τον ερχομό αυτού του πλάσματος που έχει έρθει στη ζωή μου. Αυτό το παιδί έχει φέρει όλο το φως που μας στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια από το σπίτι. Έχω μία μεγάλη ανακούφιση. Η κόρη μου θα πάρει τα ονόματα των γιαγιάδων, Βασιλική – Γλυκερία. Προς το παρόν την λέμε ‘τσουπέτα’» παραδέχτηκε.