Μαριάννα Τουμασάτου: Η ανάρτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την εισαγγελική πρόταση (ΦΩΤΟ)

Τουμασάτου: Γυναικοκτονία είναι όταν ο λόγος που έχασε τη ζωή της είναι επειδή είναι γυναίκα

Η εισαγγελέας ζήτησε την αθώωσή του για την κατηγορία βιασμού και ενοχή για τις καταγγελίες απόπειρας

Την αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη για την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση λόγω αμφιβολιών ζήτησε η εισαγγελέας, Στέλλα Στόγια, ενώ ζήτησε την ενοχή του για τις δύο απόπειρες.

«Έχω αμφιβολίες. Μπορεί να συνέβησαν τα γεγονότα όπως τα λέει η καταγγέλλουσα στο δικαστήριο, αλλά το δικαστήριο δεν μπορεί να καταδικάσει με αμφιβολίες. Οι διαφοροποιήσεις στις καταθέσεις της πρώτης καταγγέλλουσας δεν είναι λεπτομέρειες. Υπάρχουν αμφιβολίες για το τι ακριβώς συνέβη. Για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό θα προτείνω να τον κηρύξει αθώο», δήλωσε η κα Στόγια για την απόφαση να ζητήσει την αθώωσή του για την κατηγορία βιασμού.

Η εισαγγελική λειτουργός αναφέρθηκε σε «πατροναρισμενες απαντήσεις» που έδωσε η ΑΜ, παραθέτοντας όσα η ίδια η γυναίκα κατέθεσε. Επίσης, σημείωσε πως εμφανίζονται διαφοροποιήσεις στις περιγραφές που έχει δώσει στις αρχές. Μάλιστα, είπε πως αυτές οι διαφοροποιήσεις έχουν διαφορετικό ποινικό χαρακτηρισμό. Κατά την εισαγγελέα, η πρώτη γυναίκα που κατηγόρησε τον κατηγορούμενο, «αρχικά κατήγγειλε μία πράξη πλημμεληματική, δηλαδή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και στην ανάκριση έναν βιασμό.

Η κρίση της εισαγγελέως προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media, με πολλούς ηθοποιούς να ξεσπούν.

Η Μαριάννα Τουμασάτου δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο instagram έγραψε: «ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ!!! ΑΘΩΟΣ ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ», ήταν η ανάρτηση της ηθοποιού.

Μαριάννα Τουμασάτου: Η ανάρτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την εισαγγελική πρόταση (ΦΩΤΟ)