Στέλιος Παρλιάρος: “Κρυβόμουν στην τουαλέτα του μαγαζιού μου για να μην με συλλάβουν οι αστυνομικοί”

Στέλιος Παρλιάρος: "Κρυβόμουν στην τουαλέτα του μαγαζιού μου για να μην με συλλάβουν οι αστυνομικοί"

Ο pastry chef θυμήθηκε την εποχή που κινδύνευσε να σκοτωθεί εξαιτίας της κούρασης

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Στέλιος Παρλιάρος ο οποίος έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, στην Κωνσταντινούπολη κι αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του.

«Ως παιδί δεν αγαπούσα το διάβασμα και το σχολείο. Ο πατέρας μου ήταν φίλος μου, δεν με πίεσε ποτέ. Οφείλω στους γονείς μου ότι βρήκα τον δρόμο μου. Η μητέρα μου ήταν άγια» ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ο pastry chef ήρθε στην Αθήνα με την οικογένειά του όταν ήταν μόλις 10 ετών. Στον πατέρα του δεν άρεσε καθόλου που άφησε την Πόλη και όπως εξομολογήθηκε ο Στέλιος Παρλιάρος πέθανε έχοντας αυτό το μαράζι στην καρδιά του.

«Ήρθα στην Αθήνα όταν ήμουν δέκα ετών. Έμενα στη νονά μου και επισκεπτόμουν την Κωνσταντινούπολη στις γιορτές. Ο πατέρας μου ήρθε με το ζόρι στην Ελλάδα. Πέθανε από μελαγχολία στα 67 του. Ο άνθρωπος που με στήριξε, ο πατέρας μου, δεν έζησε να δει την επιτυχία μου» ανέφερε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Σε ότι αφορά τις δυσκολίες που συνάντησε κατά τη διάρκεια της πορείας του, ο Στέλιος Παρλιάρος παραδέχθηκε πως είχε πολλές. «Παραλίγο να μπω φυλακή λόγω χρεών προς το Δημόσιο. Κρυβόμουν στην τουαλέτα του μαγαζιού μου για να μην με συλλάβουν οι αστυνομικοί» είπε και πρόσθεσε: «Ήμουν τόσο κουρασμένος από τη δουλειά που κινδύνευσα να σκοτωθώ σε τροχαίο».