«Είχα να πλυθώ 11 χρόνια» – Το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή σε πασίγνωστη ηθοποιό

«Είχα να πλυθώ 11 χρόνια» - Το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή σε πασίγνωστη ηθοποιό

Η συγκλονιστική ιστορία της Dalila Di Lazzaro

Τις δυσκολίες που πέρασε μετά από το τροχαίο ατύχημα που της συνέβη πριν από 25 χρόνια θυμήθηκε η ιταλίδα ηθοποιός και συγγραφέας, Dalila Di Lazzaro.

«Το ατύχημα συνέβη πριν από 25 χρόνια και δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι για 11 χρόνια, ούτε καν για να πλυθώ» δήλωσε στο Rai 1.

Το ατύχημα σημειώθηκε εξαιτίας μιας τρύπας σε δρόμο της Ρώμης και είχε ως αποτέλεσμα η Dalila Di Lazzaro να υποστεί πολλαπλά κατάγματα και να αντιμετωπίζει χρόνιο πόνο.

«Είχα να πλυθώ 11 χρόνια» - Το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή σε πασίγνωστη ηθοποιό

Ένας εφιάλτης

«Ήταν ένας εφιάλτης γιατί τότε οι γιατροί δεν με πίστεψαν, τότε δεν γινόταν λόγος για χρόνιο πόνο. Έπρεπε να πάω στην Αριζόνα και έμειναν έκπληκτοι που στην Ιταλία δεν είχαν μιλήσει γι’ αυτό».

Μεταξύ άλλων, η Dalila Di Lazzaro είπε: «Θα ήθελα να μην έχω τον οίκτο του κόσμου, είμαι μάχιμη, δυνατή. Θέλω να βοηθήσω χιλιάδες ανθρώπους που παλεύουν ενάντια στον χρόνιο πόνο. Με τις δυνάμεις μου, θα ήθελα να προχωρήσω αυτό το πρόβλημα».

Η Dalila Di Lazzaro, η οποία έχασε και τον 22χρονο γιο της το 1991, περιέγραψε και το αεροπορικό ατύχημα που είχε στο Τρίγωνο των Βερμούδων.

«Είχα ένα αεροπορικό δυστύχημα, δεν μου άρεσε να ταξιδεύω με αεροπλάνο. Ήμουν με μία φίλη και τον σύντροφό της, οι οποίοι αποφάσισαν να νοικιάσουν ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για να πάνε στις Μπαχάμες και για να φτάσουμε εκεί έπρεπε να περάσουμε πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων. Πληγώθηκα, ήμουν σαν νεκρή, λιποθύμησα. Ένιωθες ότι η θάλασσα ρουφούσε το αεροπλάνο. Με έβγαλαν από το αεροπλάνο και με έσυραν έξω στο πιλοτήριο» είπε.