Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου»

Μοιραράκη: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της (ΦΩΤΟ)

«Δεν ξεπερνιέται και δεν συνηθίζεται»

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην τηλεπαρουσίαση, στην απώλεια του συζύγου της και στον λόγο που δεν θέλει η οικογένεια και οι συνεργάτες της, να τη βλέπουν θλιμμένη.

Όσον αφορά στην τηλεπαρουσίαση και στη νέα εκπομπή που παρουσιάζει στο Star με τίτλο «Cash or trash»: «Η εκπομπή στην τηλεόραση είναι το τελευταίο που μπήκε στη ζωή μου, το έχω αγαπήσει υπερβολικά. Πριν ξεκινήσω με τα χαλιά, είχα ασχοληθεί με τις αντίκες. Η πρόταση για εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο που είναι βάλσαμο για την ψυχή μου, λόγω του ότι “έφυγε” ο σύζυγός μου».

Μιλώντας για τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη, η ίδια επισήμανε πως βιώνει τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής της: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα που έρχονται στη ζωή μου, λόγω της απώλειας του συζύγου μου. Δεν ξεπερνιέται και δεν συνηθίζεται. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει, είπα στον εαυτό μου ότι, πάλεψα σκληρά να αντιμετωπίζω το πρόβλημα στο σπίτι και στο γυαλί να χαμογελάω».

Τέλος, η επιχειρηματίας μίλησε σχετικά με την απόφασή της, να μην θέλει η οικογένειά της να τη βλέπει στεναχωρημένη: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν συνέχεια θλιμμένη, εγώ ας πάω σπίτι μου να κλαίω μόνη μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.