Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Τριβυζά: «Η ψυχολογία μου μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη»

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Χώρισε τρεις μήνες μετά τον γάμο της; (VIDEO)

«Επιτρέπεται να πέσεις, αλλά απαγορεύεται να μη σηκωθείς»

Τις τελευταίες ημέρες, η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα, λόγω του χωρισμού της από τον Παναγιώτη Τριβυζά.

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί 5,5 χρόνια και μάλιστα, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, πριν από τρεις μόλις μήνες.

Η παίκτρια του Survivor επιβεβαίωσε τον χωρισμό της μέσα από ένα insta story, ενώ τοποθετήθηκε σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να χώρισε, λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης ή λόγω ενός τρίτου προσώπου.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή προχώρησε σε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και μίλησε για όσα συνέβησαν με τον πρώην σύζυγό της.

«Όντως χώρισες; Κρίμα», τη ρώτησε ένας ακόλουθός της, με την ίδια να απαντά: «Ναι, ισχύει, καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι! Επιτρέπεται να πέσεις, αλλά απαγορεύεται να μη σηκωθείς! Όλα για κάποιον λόγο γίνονται».

Σε επόμενη ερώτηση που της τέθηκε για το αν θεωρεί ότι η ψυχολογία της είναι καλή μετά το διαζύγιο για να νικήσει στο Survivor, ανέφερε: «Έχω μάθει να τα διαχωρίζω. Όταν μπαίνω στον αγώνα, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Έχω πάει σε πρωτάθλημα στίβου κι έκλαιγα 40 λεπτά, πριν τον αγώνα και μπήκα και κέρδισα. Μόλις ακούω το μπαμ, δεν σκέφτομαι τίποτα εξωτερικό».

Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Τριβυζά: «Η ψυχολογία μου μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη» Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Τριβυζά: «Η ψυχολογία μου μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη»