Σταυρούλα Χρυσαειδή: O πραγματικός λόγος χωρισμού με τον Παναγιώτη Τριβυζά

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Χώρισε τρεις μήνες μετά τον γάμο της; (VIDEO)

Χώρισαν μετά από τρεις μήνες γάμου

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς ήταν μαζί πεντέμιση χρόνια και τρεις μήνες παντρεμένοι αλλά αποφάσισαν να χωρίσουν και όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή, Mega Καλημέρα έχουν ήδη υπογράψει και το διαζύγιό τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο αφού γύρισε η Σταυρούλα από το survivor και τρεις μήνες μετά τον γάμο, αποφάσισε να χωρίσει.

Το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τρβυζάς χωρίζουν έπειτα από τρεις μήνες γάμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήδη έχει φύγει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί. Η τελευταία φορά που τους είχαμε δει μαζί ήταν στα γενέθλια του Παναγιώτη Τριβυζά στις 27 Νοεμβρίου, ενώ χθες η πρώην παίκτρια του Survivor γιόρτασε τα δικά της γενέθλια χωρίς εκείνον.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την είδηση ότι δεν είναι πλέον μαζί και οι δυο επιβεβαίωσαν δημοσίως τη δυσάρεστη είδηση.

Σύμφωνα με την Real, στα μέσα του Δεκεμβρίου ο Παναγιώτης Τριβυζάς επέστρεψε στο σπίτι τους στο Περιστέρι μετά από την προετοιμασία που έκανε στο Βελιγράδι, προκειμένου να είναι έτοιμος για να συμμετάσχει στο μίτινγκ στίβου του Βάξο στη Σουηδία.

Ωστόσο, την ημέρα των γενεθλίων της παίκτριας του Survivor, οι δυο τους είχαν έναν μεγάλο καβγά που οδήγησε την αθλήτρια στην απόφαση να φύγει από το σπίτι. Μάλιστα, όλοι νόμιζαν ότι είναι απλώς ένας συζυγικός καβγάς και ότι σύντομα θα είναι και πάλι μαζί, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο