Έλενα Γαλύφα: Έδωσα συνέντευξη στη Μελέτη και κράτησαν δύο λεπτά (VIDEO)

Έλενα Γαλύφα: Έδωσα συνέντευξη στη Μελέτη και κράτησαν δύο λεπτά (VIDEO)

Τι είπε για GNTM και My Style Rocks

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα η Έλενα Γαλύφα, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα στην τηλεόραση.

Η influencer αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο GNTM, το οποίο φτάνει προς το τέλος του.

«Δεν θα είμαι στο τελικό του GNTM, θα είναι live. Θα κρίνουν τις αποστολές που έγιναν στον ημιτελικό, εγώ δεν έχω κρίνει τα κορίτσια. Μπορεί να πάω backstage να το ζήσω! Θα το δω με ιδιαίτερη χαρά και τους ευχαριστώ πολύ όλους που τους πήρα τηλέφωνο και κατευθείαν κάναμε ραντεβού, πόσο συχνά γίνεται αυτό; Πέρασα πάρα πολύ ωραία στις auditions. Μετανιώνω που δεν το έζησα λίγο παραπάνω, πάντα είχα την αγωνία να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με διάλεξαν. Καμία οδηγία δεν είχα, “κάνε ό,τι θέλεις” μου είπαν.

Σκεφτόμουν, “είμαι καλή;”, “τους κάνω;”, δεν το είχα ξανακάνει αυτό, δεν είναι εύκολο πράγμα . Πέρα ότι σε γράφουν οι κάμερες για ώρες, έπρεπε να είμαι αληθινή προς στα παιδιά. Τα κορίτσια του “GNTM 5″ δεν απασχόλησαν γιατί φέτος δεν υπήρχε ίντριγκα, ήταν πάρα πολύ καλά παιδιά τα κορίτσια. Από τα μοντέλα τη Μαρίτα και την Κότυ», είπε η Έλενα Γαλύφα.

Αναφερόμενη στο My Style Rocks, δήλωσε: «Είχα κάνει μία συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη, είπα μία ώρα πράγματα, όπως γίνεται πάντα έβαλαν δύο λεπτά. Εννοείται μέσα στη συνέντευξη με ρώτησαν για το “My Style Rocks” και απάντησα ότι μου έχουν γίνει προσεγγίσεις από project μόδας, σε αυτόν τον χώρο κινούμαι είναι λογικό να με πάρουν και από εκεί, Με ρώτησαν και απάντησα, “γιατί όχι θα ήθελα να το παρουσιάσω”. Δεν είπα “βγάλτε την Κατερίνα” προς Θεού. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η μόνη που απ’ όλες τις παρουσιάστριες του παιχνιδιού είναι πεπειραμένη, οι υπόλοιπες δεν ήταν παρουσιάστριες. Δεν θα μπορούσα να αμφισβητήσω την Κατερίνα Καραβάτου.

Όταν με ρώτησαν είπα “ναι”, κακό είναι; Δεν μου έκανα πρόταση να πω δελτίο ειδήσεων, το “My Style Rocks, είναι στο αντικείμενό μου. Θεωρώ ότι είναι άκομψο να μιλάω για ένα άλλο πρότζεκτ ενώ είμαι σε ένα άλλο που δεν έχει τελειώσει ακόμα, νιώθω περίεργα. Αν συμβεί κάτι με το “My Style Rocks” είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε εδώ στον ΣΚΑΪ. Θα πήγαινα και στην κριτική επιτροπή και στην παρουσίαση».

Βίντεο: Όλα όσα είπε η Έλενα Γαλύφα