Δέσποινα Μοιραράκη για τον Γιάννη Κοντούλη: «Ήμουν η μόνη που ήξερα ότι ο άντρας μου θα “φύγει”»

Μοιραράκη: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της (ΦΩΤΟ)

«Ο επικήδειος στον σύζυγό μου ήταν μέσα από την ψυχή μου»

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου της, Γιάννη Κοντούλη και τόνισε πόσο δύσκολο της είναι να τη διαχειριστεί.

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του «Cash or Trash» μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε, στα φετινά Χριστούγεννα, που θα είναι όπως είπε, τα δυσκολότερα για εκείνη.

«Είναι τα δυσκολότερα Χριστούγεννα που έρχονται σε όλη μου τη ζωή μέχρι σήμερα. Κρατάω τις καλές αναμνήσεις, τις όμορφες στιγμές, αλλά είναι η απουσία του. Θέλω καμιά φορά να πιστέψω πως είναι σε ένα ταξίδι και θα έρθει, αλλά τελικά λέω “αφού δεν είναι σε ταξίδι, δεν υπάρχει, πρέπει να το καταλάβεις”. Εκεί υπάρχει μια πάλη», είπε αρχικά.

Όπως είπε, και στο παρελθόν είχε βιώσει δυσάρεστες καταστάσεις, όμως πάντα θεωρούσε τον εαυτό της ευλογημένο. «Έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Θεωρούσα και θεωρώ όμως, τον εαυτό μου “ευλογημένο παιδί του Θεού”. Έχω περάσει δύσκολα, αλλά ευγνωμωνώ τον Θεό που το έζησα. Αυτό βέβαια, το κάνει ακόμα πιο δύσκολο το ότι δεν συνεχίζει να υπάρχει αυτό το όνειρο, αυτή η ομορφιά, αυτή η ευτυχία», εξήγησε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Αποκάλυψε μάλιστα, πως μέχρι σήμερα, δεν έχει δει τον σύζυγό της στο όνειρό της. «Δεν πιστεύαμε ότι θα φύγει, εκείνος δεν το ήξερε. Ήμουν η μόνη που το ήξερα. Ο επικήδειος στον σύζυγό μου ήταν μέσα από την ψυχή μου. Ήταν η αλήθεια της ζωής μας», τόνισε.

«Με αγάπησε και τον αγάπησα υπερβολικά. Στάθηκε δίπλα μου και στάθηκα κοντά του μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι τελευταίες λέξεις που μου είπε ήταν “σε λατρεύω” δύο φορές», είπε κλείνοντας.