«Λύγισε» η Δέσποινα Μοιραράκη – «Αυτή τη στιγμή δεν αναπληρώνεται το κενό» (VIDEO)

«Λύγισε» η Δέσποινα Μοιραράκη - «Αυτή τη στιγμή δεν αναπληρώνεται το κενό» (VIDEO)

«Λύγισε» η Δέσποινα Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε δηλώσεις στο “Kαλύτερα δε γίνεται” και στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη στα γυρίσματα του Cash or Trash και μίλησε για τα παιδιά της και τον χαμό του συζύγου της.

«Μου φέρνει μια γαλήνη στην ψυχή μου που μπορώ κι εγώ αυτές τις γιορτές που είμαι μόνη μου, χωρίς τον Γιάννη μου, να κάνω πράγματα που γεμίζουν την ψυχή μου πάνω από όλα. Τα γυρίσματα λειτουργούν και λίγο σαν ψυχοθεραπεία. Ήρθε το παιχνίδι στην πιο κατάλληλη στιγμή της ζωής μου. Το κάνω με πολύ κέφι, διάθεση και πραγματικά το αγαπώ το “Cash or Trash”, έχει μπει στη ζωή μου. Αφού κάπου είπα έχω τα παιδιά μου, την επιχείρησή μου και το Cash ot Trash… Δεν ξέρεις πόση ικανοποίηση μου δίνει γιατί είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι παρουσιάστρια σε ένα project και μία εκπομπή… Δεν με ιντριγκάρει μόνο ότι είμαι η παρουσιάστρια, αλλά ότι είναι ένα concept, το οποίο είναι πάρα πολύ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου…» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.




 

«Ο ίδιος ο Γιάννης είναι που μου λείπει. Αυτός. Αυτή τη στιγμή δεν αναπληρώνεται το κενό. Προχωράω με όλους όσους αγαπώ και με αγαπάνε και πάνω από όλα με συνοδοιπόρους τον Θεό και την Παναγία» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη συγκινημένη.