Μιλάτος: Κατηγορείται για βιασμό – «Περιμένω τη δικάσιμο – Η αδικία εις βάρος μου δεν μπορεί να αποκατασταθεί» (VIDEO)

Στηβ Μιλάτος: Πέρασα μια κόλαση -Γιατί να μην είμαι εγώ το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση;

Μιλά για τη δικαστική του περιπέτεια λόγω καταγγελίας, από τουρίστρια, για βιασμό

Ο Στηβ Μιλάτος απάντησε το βράδυ της Πέμπτης στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη δικαστική του περιπέτεια. Το περασμένο καλοκαίρι, μια γυναίκα από την Αγγλία, την οποία γνώρισε ενώ εργαζόταν στην υποδοχή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Λίνδο, τον κατήγγειλε για βιασμό.

«Ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Περιμένω να οριστεί η δικάσιμος. Είμαστε σε αναμονή. Εννοείται ότι θα δικαιωθώ. Εφόσον και η εισαγγελέας από μόνη της είπε ότι είμαι αθώος και με αφήσανε έξω…

Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί. Και μόλις τελειώσει όλο αυτό, θα ξεκινήσω κάτι δικό μου που θέλω να πω και θα μιλήσω γιατί καταλαβαίνετε ότι από νομικής φύσεως δε μπορώ να πω πολλά πράγματα. Αλλά, με το που τελειώσει όλο αυτό, θέλω να βγω να μιλήσω και να πω πολλά πράγματα. Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό μαρτύριο», εξομολογήθηκε ο Στηβ Μιλάτος.

«Απλά μια μέρα με πήραν τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα και μου είπαν, “σας παρακαλούμε να έρθετε από εδώ, έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό”…», ανέφερε ο Στηβ Μιλάτος.