Στασινοπούλου: «Άρχισε να κοιμάται πολλές φορές έξω από το σπίτι»

Στασινοπούλου: «Άρχισε να κοιμάται πολλές φορές έξω από το σπίτι»

Τι είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Εβελίνα Νύκτα και μίλησε για την κοινή της πορεία στη ζωή με τον Γιώργο Παπαζήση, τις δύσκολες στιγμές του γάμου τους αλλά και τη δική της προσωπική μάχη με τον καρκίνο.

«Περάσαμε ένα σκαμπανέβασμα κάποια στιγμή. Εγώ μεγάλωσα δίπλα στον Γιώργο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έπρεπε να ακολουθώ ό,τι ήθελε αυτός. Είχα τη δική μου άποψη. Εκείνο που έσπασε το «σπυρί» ήταν το σπίτι μας εδώ πάνω» δηλώνει η ηθοποιός. «Μου έλεγε ότι ήρθαμε μακριά και δεν τον βολεύει. Δημιουργήθηκε μια ρήξη. Άρχισε να κοιμάται πολλές φορές έξω από το σπίτι. Το δωμάτιό του ήταν εκεί, τα πράγματά του ήταν εκεί. Αν ήθελε να έρθει, αν δεν ήθελε να μην έρθει» συμπληρώνει.

«Με το που πέθανε ο Γιώργος, αρρώστησα εγώ. Έκανα χημιοθεραπείες, μου έπεσαν τα μαλλιά, έγινα Κότζακ αλλά εντάξει… έβαλα τότε περούκες. Τώρα ξαναβγήκαν» εξομολογείται για την περιπέτεια της υγείας της.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τιτίκα Στασινοπούλου παραδέχθηκε ότι ο σύζυγός της ήταν τρελαμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και πως, στην παρούσα φάση, δεν της λείπει καθόλου ένας πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση. «Κάθε εποχή έχει τα δικά της ενδιαφέροντα» σημειώνει.