To παράπονο της κόρης της Βάνας Μπάρμπα: «Η ζωή της μαμάς μου ήταν πάντα στα φώτα» (VIDEO)

To παράπονο της κόρης της Βάνας Μπάρμπα: «Η ζωή της μαμάς μου ήταν πάντα στα φώτα» (VIDEO)

Μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τη μητέρα της

Με αφορμή τη συμμετοχή της σε ένα βίντεο κλιπ, η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα, μίλησε για το μόντελινγκ και τη σχέση που έχουν με τη μητέρα της.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» η Φαίδρα Μπάρμπα αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει αφήσει τον χώρο της μόδας.

Πιο αναλυτικά, δήλωσε: «Το μόντελινγκ είναι κάτι που το έχω αφήσει, δεν ασχολούμαι πια. Κάνω περιστασιακά κάποιες δουλειές. Σπουδάζω φιλοσοφία στην Πάτρα».



Για τη Βάνα Μπάρμπα, επισήμανε ότι: «Η σχέση μου με τη μητέρα μου είναι μια φυσιολογική σχέση μητέρας – κόρης. Είμαστε μια χαρά. Όταν της είχα πει ότι θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ ήταν πολύ ενθαρρυντική. Εγώ πάντα όμως έλεγα ότι θέλω να ασχοληθώ με τις σπουδές μου οπότε και εκείνη, με προέτρεπε προς τα εκεί. Θα ήθελα να επικεντρωθώ στη φιλοσοφία, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Από εκεί και πέρα, ίσως κάνω ένα μεταπτυχιακό στο μάρκετινγκ».

Στο τέλος, πρόσθεσε πως: «Η ζωή της μαμάς μου ήταν στα φώτα οπότε για μένα ήταν κάτι νορμάλ όλο αυτό, ήμουν μέρος της ζωής της. Συζητάμε τα προσωπικά μου. Τη συμβουλεύομαι».