Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν με σεβάστηκαν στην εκπομπή της Μπακοδήμου»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν με σεβάστηκαν στην εκπομπή της Μπακοδήμου»

Τι είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Σε ένα διαδικτυακό ξέσπασμα προχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, το απόγευμα της Κυριακής, με αφορμή την πρόταση να παρεβρεθεί στο πλατό της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Αν και αποδέχθηκε την πρόσκληση, το γνωστό μοντέλο δεν βρέθηκε ποτέ εκεί και εξήγησε τους λόγους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, με μια σειρά από story που δημοσίευσε στο προφίλ της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

«Ήταν να εμφανιστώ στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου αλλά δεν θα εμφανιστώ γιατί, μετά από οχτώ μήνες που με παρακαλάνε όλες οι εκπομπές να εμφανιστώ και δεν έχω εμφανιστεί πουθενά από προσωπική μου πρωτοβουλία, σήμερα προανήγγειλα εγώ πως θα βρίσκομαι στην εκπομπή της κυρίας Μπακοδήμου χωρίς εκείνοι, όμως, να έχουν κάνει το σχετικό story, την σχετική όλη αυτή αναφορά στο πρόσωπο μου μέσω των social media».

«Οπότε θεώρησα και γω ότι δεν είμαι σημαντική για εκείνους να παρεβρεθώ στο πλατό τους, όπως δεν είναι καθόλου τιμητικό και για μένα να βρεθώ κάπου που δεν με έχουν προαναγγείλει και μόνη μου προαναγγέλομαι. Είναι σαν αυτοπροσκαλούμαι κάπου οπότε… πάμε για καφέ» τόνισε, με χαμόγελο, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Ήθελα να πω όμως ότι μόνοι τους με κάλεσαν, μόνοι τους κάθε λίγο με παίρνουν τηλέφωνο για να βρεθώ κοντά τους. Δεν τους κάλεσα εγώ για να βρεθώ κοντά τους. Θέλανε να με έχουν εκεί, προσκεκλημένη τους, οπότε ο κατάλληλος και αντίστοιχος σεβασμός απαιτείται. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι αρκεί να με σέβονται οπότε, όπως δεν με σεβάστηκαν, δεν χρειάζεται να παρεβρεθώ κοντά τους».