Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η Ελληνίδα Σκάρλετ Γιοχάνσον σε πόζες που «κόβουν» την ανάσα (ΦΩΤΟ)

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η Ελληνίδα Σκάρλετ Γιοχάνσον σε πόζες που «κόβουν» την ανάσα (ΦΩΤΟ)

Δείτε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το τερμάτισε για μια ακόμα φορά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, αφού όπως θα δείτε και εσείς η πρώην παίκτρια του GNTM και γνωστή influencer, εμφανίστηκε με προκλητικά εσώρoυxα στο Instagram.

Αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι η παρουσία της στο ριάλιτι μοντέλων, την βοήθησε να αυξήσει τους ακόλουθούς της στο Instagram, εμείς θα πούμε ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μπορεί να έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από το GNTM, μόνη της όμως έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει και σαγηνεύει με τις φωτογραφίες της τους πάντες.

Όταν την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του Star, η αλήθεια είναι ότι κατάφερε με μεγάλη ευκολία να ξεχωρίσει με την εμφάνισή της, που πολλοί πιστεύουν ότι είναι μια αντιγραφή της Σκάρλετ Γιοχάνσον.

Σίγουρα θα πρέπει να θεωρηθεί ιεροσυλία να κάνουμε τέτοια σύγκριση, εμείς όμως θα τολμήσουμε να πούμε ότι άνετα είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες που υπάρχουν στα social media και με διαφορά!

Για του λόγου το αληθές δείτε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη μια πραγματική γυναίκα με τα πιασίματα της και τα ζουμερά κάλλη της!