Μπέττυ Μαγγίρα: Τρελάθηκε από τη ζήλεια της – Τι απάντησε σε μήνυμα θαυμάστριας του συζύγου της (VIDEO)

Μπέττυ Μαγγίρα για την απώλεια της μητέρας της: Την είχα πενθήσει, με έναν τρόπο, πριν φύγει

Δεν συγκράτησε τα νεύρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια Σου» βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής η Μπέττυ Μαγγίρα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μήνυμα θαυμάστριας του συζύγου της, Δημήτρη Μάζη, στο οποίο απάντησε η ίδια με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

«Μου τα ‘δειχνε τα μηνύματα ο Δημήτρης, γιατί είναι αθώος. Εκνευριζόμουν και μου έλεγε: μην μπεις καν στη διαδικασία να απαντήσεις. Ώσπου μία έστειλε ένα μήνυμα και της απάντησα» αποκάλυψε με χιούμορ η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε: «Του έγραφε: βρε Δημήτρη μου, αυτή η φωτογραφία που έχεις βάλει στο προφίλ σου σε αδικεί. Ήξερε ότι είναι παντρεμένος μαζί μου και έχει και παιδιά. Δεν είναι καμιά τελείως ξένη. Κάπου τον συναντούσε».

«Παίρνω κι εγώ το κινητό και της στέλνω: Γεια σου, είμαι η Μπέττυ Μαγγίρα. Είμαι η γυναίκα του Δημήτρη Μάζη. Εγώ διάλεξα την φωτογραφία. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Μήπως θέλεις να την αλλάξω;» συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Για πότε το πήρε πίσω… Συγγνώμη, Μπέττυ μου, είμαι μεγάλη σου θαυμάστρια. Το γύρισε μετά, κατάλαβες; Όχι θα την άφηνα» κατέληξε χαριτολογώντας η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ αποκάλυψε τη φάρσα που της έκανε ο Δημήτρης Μάζης, όταν εγκατέστησε πρόγραμμα tracker στο κινητό της τηλέφωνο.