Σοϊλέδης: «O πατέρας μου πέθανε όταν σκόραρα πρώτη φορά στη Στεάουα και ο αδερφός μου όταν “σφράγισε” η μεταγραφή» (VIDEO)

Σοϊλέδης: «O πατέρας μου πέθανε όταν σκόραρα πρώτη φορά στη Στεάουα και ο αδερφός μου όταν "σφράγισε" η μεταγραφή» (VIDEO)

Οι απώλειες που τον σημάδεψαν

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Open «After Dark» και παραχώρησε συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα του και του αδελφού του και παρά το γεγονός πως πρόκειται για κάτι που έχει ξαναπεί, ωστόσο συγκλονίζει μιλώντας γι’ αυτές τις σημαντικές απώλειες στην ζωή του με διαφορά μόλις 6 μηνών η μια από την άλλη.
«Ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω περάσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ξεπεράσω και ούτε νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει εντελώς. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχαμε χάσει και τον αδελφό μου έξι μήνες πριν» εξομολογείται ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

«Ουσιαστικά την ημέρα που σφράγισε η μεταγραφή μου χάνω τον αδελφό μου και την ημέρα που βάζω το πρώτο μου γκολ με την Στεάουα, το ίδιο βράδυ τον πατέρα μου», συμπλήρωσε.
«Ο αδερφός μου πέθανε εξαιτίας των ναρκωτικών. Ο πατέρας μου είχε κάνει ένα χειρουργείο τέσσερα χρόνια πριν τον χάσουμε. Είχε έναν όγκο στον εγκέφαλο, τον είχαμε αφαιρέσει. Είχε μείνει ένα πολύ μικρό κομμάτι γιατί ήταν στην κεντρική αρτηρία του εγκεφάλου και δεν μπορούσε να αφαιρεθεί. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και δεν σήκωνε δεύτερο χειρουργείο στο κεφάλι. Ήταν 70 χρονών», ανέφερε.

«Με πονάει που δεν θα είναι στον γάμο μου, που δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Ήμουν αρκετά δεμένος με τον πατέρα μου. Πάντα είχα στο μυαλό μου να με δει να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να μεγαλώσουμε μαζί. Και επειδή αυτό δεν θα συμβεί, κάθε φορά που θα τον νιώθω σαν απώλεια θα με πονάει», συμπλήρωσε.

«Και ο αδερφός μου, μου λείπει αλλά είναι κάτι άλλο. Όχι ότι δεν πόνεσα πολύ, αλλά ήταν επιλογή δική του το να είναι σ’ αυτή τη φάση για αρκετά χρόνια. Κάναμε προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε κάτι. Ήμασταν δεμένοι», τόνισε.

Η συνέντευξη θα προβληθεί σήμερα (27/11) το βράδυ.