Η Κάιλι Τζένερ σπέρνει τον πανικό με το μικροσκοπικό της μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Η Κάιλι Τζένερ σπέρνει τον πανικό με το μικροσκοπικό της μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Δείτε την Κάιλι Τζένερ

Η Κάιλι Τζένερ φρόντισε να δείξει την απίστευτη σιλουέτα της καθώς μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών με μπικίνι στο Instagram σήμερα Πέμπτη και πραγματικά μάγεψε με τα κάλλη.

Η 25χρονη επιχειρηματίας και μια από τις σταρ του οικογενειακού ριάλιτι έδειχνε για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή καθώς πόζαρε με ένα μικροσκοπικό χακί μαγιό μπικίνι το οποίο αναδείκνυε το θεϊκό ντεκολτέ και την εντυπωσιακή κοιλιά της.

Γιορτάζοντας με στυλ την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, η μητέρα δύο παιδιών αποκάλυψε ότι απολαμβάνει να βρίσκεται μέσα αλλά και ξαπλωμένη στην πισίνα.

Η ίδια όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις της έχει αποφασίσει να μην αφήσει το σώμα της να ξαναχαλάσει ακόμα και αν μείνει ξανά έγκυος.

Το σίγουρό είναι ότι με τις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram κατάφερε και προκάλεσε πανικό στους 373 εκ. ακόλουθους της με το μικροσκοπικό μαγιό της.

Η Κάιλι Τζένερ σπέρνει τον πανικό με το μικροσκοπικό της μπικίνι (ΦΩΤΟ) Η Κάιλι Τζένερ σπέρνει τον πανικό με το μικροσκοπικό της μπικίνι (ΦΩΤΟ) Η Κάιλι Τζένερ σπέρνει τον πανικό με το μικροσκοπικό της μπικίνι (ΦΩΤΟ)