Αποκάλυψη Κουτσόπουλου: «Αυτός είναι ο γκουρού των μπαμπάδων – Τον παίρνω τηλέφωνο όταν έχω θέμα με το μωρό»

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος «έσφαξε» τον Μπόμπαινα

Όσα είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του «MasterChef», αλλά και τον γιο του, αποκαλύπτοντας ποιον παίρνει τηλέφωνο όταν συμβαίνει κάτι με το μωρό.

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη κα του λέμε “βοήθα” και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά παίρνω τη σύζυγο του Σωτήρη, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθάει πολύ», ανέφερε.

«Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με την πατρότητα, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει», συμπλήρωσε.

«Το Master Chef είναι ένα πρόγραμμα που έχει κάνει τη δική του πορεία. Θα το πω όσο γραφικό κι αν ακουστεί, δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με τα νούμερα. Είναι και ο ανταγωνισμός πολύ δυνατός, ειδικά στη μυθοπλασία. Εγώ προσωπικά βλέπω Σασμό, τον φίλο μου τον Αυγουστίδη, που πάει εξαιρετικά. Ο καθένας έχει τη δυναμική του. Τα προγράμματα είναι πολλά, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο όπως κάθε χρόνο κι ό,τι προκύψει», συμπλήρωσε για το MasterChef.