Τάσος Ιορδανίδης: Δεν έπρεπε να εκφραστώ έτσι γιατί μέσα από τη βία γεννιέται η βία

Τάσος Ιορδανίδης: Δεν έπρεπε να εκφραστώ έτσι γιατί μέσα από τη βία γεννιέται η βία

Διευκρίνισε δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν

Την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τις καταγγελίες για βιασμό σχολίασε ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Χαμογέλα και Πάλι.

«Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά πράγματα. Αυτό τότε έγινε κακώς ή καλώς. Οι άνθρωποι βρίσκονται, χάνονται, δεν ταιριάζουν. Σκεπτόμενος ένιωθα λίγο σαν τη στρουθοκάμηλο για πολλά πράγματα. Είχαμε αποστασιοποιηθεί πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Ουσιαστικά βρισκόμαστε στην εξέλιξη μιας διαδικασίας, επομένως πάνω σε αυτό δεν χρειάζεται να πούμε πάρα πολλά πράγματα. Φυσικά εξεπλάγην… Με τον Πέτρο είχαμε έρθει σε έντονη κόντρα και για αυτόν το λόγο είχαμε αποστασιοποιηθεί. Μπορεί σε άλλες του σχέσεις να ήταν πολύ εντάξει, δεν έχει καμία συνάφεια το τι σχέση είχα εγώ σε προσωπικό επίπεδο με έναν άνθρωπο» είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός θέλησε να προχωρήσει σε κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με παλαιότερη δήλωσή του.

«Αυτό που έχει βγει ως συμπέρασμα από αυτήν την ιστορία είναι ότι καλώς βγήκαν κάποια πράγματα στην επιφάνεια… Επίσης είχε έρθει πέρυσι ο Ιορδάνης στο θέατρο κι οφείλω να το πω δημοσίως. Είχα πει κάτι για την περίπτωση Λιγνάδη τότε, όταν αν επρόκειτο για το παιδί μου μπορεί να ασκούσα και βία. Το είχες σχολιάσει Παύλο αρνητικά κι είχες απόλυτο δίκιο. Με έβαλες σε σκέψεις, όταν το είδα μετά. Όταν πρόκειται για τα παιδιά μας πολλές φορές λειτουργούμε ενστικτωδώς προστατευτικά. Αλλά και πάλι δεν είναι σωστό. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράζεσαι δημοσίως, δεν έπρεπε να εκφραστώ έτσι γιατί μέσα από τη βία γεννιέται η βία και για τα παιδιά πρέπει αν υπάρχει μία παραπάνω ευαισθησία.» συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.