Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Στον στρατό αποπειράθηκαν να με βιάσουν» (VIDEO)

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Στον στρατό αποπειράθηκαν να με βιάσουν» (VIDEO)

H σοκαριστική αποκάλυψη του

Συνέντευξη παραχώρησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση και αναφέρθηκαν στις δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει στο παρελθόν.

Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια. Βέβαια, πρώτα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για τη σχέση του. «Η Ιλάειρα άνοιξε την επιχείρησή της με δικά της λεφτά. Επιτρέπεται να με ρωτάνε πόσα χρήματα πληρώνω την Ιλάειρα για να παριστάνει τη σύντροφό μου; Πόσο απάνθρωπος πρέπει να είσαι για να το σκεφτείς και να το κάνεις αυτό;», είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο bullying που βίωσε στο παρελθόν, όταν ήταν φαντάρος. «Έχω δεχτεί bullying για τα κιλά και τις επιλογές μου. Στον στρατό με είχαν χτυπήσει, αποπειράθηκαν μέχρι και να με βιάσουν. Με έκλειναν στο φοριαμό, μου έριχναν κέρματα για να τους τραγουδήσω. Ένιωθα ότι είμαι σε αδιέξοδο και σκέφτηκα να κάνω κακό στον εαυτό μου», είπε.

Με τη σειρά της, η Ιλάειρα Ζήση μίλησε κι εκείνη για τις δυσκολίες που έχει ζήσει. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δουλεύω σερβιτόρα στο μαγαζί του μπαμπά μου. Έβγαλα τα πρώτα μου χρήματα και έκανα την πρώτη μου κολεξιόν με ρούχα. Είχαμε μια καθηγήτρια στο σχολείο που μας χτυπούσε. Τα παιδιά με κορόιδευαν, γιατί ήμουν πολύ διαφορετική από εκείνα», εξηγεί.

Στη συνέχεια, με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στη δυσκολία που είχε ως παιδί στο να κάνει φίλους: «Έλεγα στη μαμά μου “δεν έχω φίλους” και μου έλεγε θα πας στο γυμνασίο και θα βρεις φίλους, θα πας στο λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο πανεπιστήμιο και θα βρεις φίλους, αλλά δεν ταίριαζα με τα παιδιά. Οι καθηγητές μου δεν είχαν διαγνώσει ότι έχω δυσλεξία και μου έλεγαν ότι θα αποτύχω και δεν θα κάνω τίποτα στη ζωή μου. Αλλά με κράτησε ο Θεός, γιατί έχω μεγάλη πίστη. Πήγαινα στο δωμάτιο και έλεγα “Θεέ μου, πάρε με”».