Μαρία Κωνσταντάκη: «Όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση»

Μαρία Κωνσταντάκη: «Όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση»

«Δεν συμπαθώ όλους τους ανθρώπους»

Η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τίτλο «The 2Night Show». Η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή και στη σχέση της με τους ανθρώπους.

«Δεν μου άρεσε ποτέ το ξενύχτι. Είμαι flow άτομο. Δεν πίνω αλκοόλ, έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση με μένα. Δεν συμπαθώ όλους τους ανθρώπους. Όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση. Κάποιες φορές μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι. Με όλα αυτά που συμβαίνουν όλο αυτό το διάστημα και τις τελευταίες ημέρες που δεν είναι ωραίες, μου φαίνονται αφόρητα αυτά που κάνουν οι άνθρωποι. Φαντάζομαι αφόρητη είμαι και εγώ. Κι εγώ έχω πληγώσει ανθρώπους χωρίς να το θέλω. Εκ του αποτελέσματος κρίνουμε ότι υπήρξαμε και λίγο μα@@@κες. Είναι ωραίο μεγαλώνοντας να παραδέχεσαι ότι έχεις κάνει λάθος, λάθος χειρισμούς. Ε, τι; Δεν τα κάναμε όλα τέλεια» είπε αρχικά.

Μιλώντας για τα προσωπικά της, η ίδια ξεκαθάρισε ότι είναι ελεύθερη και σημείωσε ότι έχει αφήσει πολλούς ανθρώπους να την πληγώσουν: «Τα μεγαλύτερα εγκλήματα τα έχουμε κάνει στον εαυτό μας, όχι στους άλλους».