Ζέτα Μακρυπούλια: Ήρθε η ώρα να κατακτήσει το Εθνικό Θέατρο;

Το Rouk Zouk με την Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει -Πότε κάνει πρεμιέρα

Εξελίξεις για την ηθοποιό- παρουσιάστρια

Η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζεται να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της πρωταγωνιστώντας σε ένα γνωστό έργο του Εθνικού Θεάτρου έχοντας στο πλευρό της σημαντικά άτομα του καλλιτεχνικού χώρου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Actionpress: «Για την Ζέτα Μακρυπούλια το γνωρίζαμε ότι είχε κλείσει με το Εθνικό Θέατρο να εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του, από το Φεβρουάριο, στο έργο του Νίκου Καραθάνου «Μια νύχτα στην Επίδαυρο». Πρόκειται για ένα μεταφυσικό μιούζικαλ, ένα μουσικό ντελίριο για την παραζάλη, της υπεροψίας, ένας «εθνικός» σαρκασμός για την Ελλάδα, την αλαζονεία και την ασημαντότητά μας.

Και το ντελίριο ξεκινάει από τη διανομή που ολοκληρώθηκε. Στο θίασο λοιπόν μαζί με την Ζέτα, είναι ο Χρήστος Λούλης, η σύζυγός του Έμιλυ Κολιανδρή, ο κολλητός της Ζέτας που ανήκει όμως στο δυναμικό του Εθνικού, Θανάσης Αλευράς, ο Άγγελος Τριανταφύλλου, η Ιωάννα Μαυρέα, ο Νίκος Καραθάνος και δύο τραγουδίστριες που όμως έχουν θεατρική εμπειρία, η Χάρις Αλεξίου και η Έλλη Πασπαλά, η οποία έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο το 1993 στην παράσταση «Τσέχοφ, το μιούζικαλ» δίπλα στον Γρηγόρη Βαλτινό, την Σοφία Βόσσου και την Μαρία Τζομπανάκη. Τριάντα χρόνια μετά, θα την δούμε ξανά στη σκηνή, με θέμα την Επίδαυρο».