Μαρία Ιωαννίδου: «Θα κάνω μήνυση στην Google» – Δείτε το λόγο

Μαρία Ιωαννίδου: «Θα κάνω μήνυση στην Google» - Δείτε το λόγο

Τι είπε η Μαρία Ιωαννίδου

Στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για την Ναταλία Γερμανού, ενώ τόνισε πως ετοιμάζεται να κάνει μήνυση στη google.

«Η Ναταλία δεν θα έχει καμία αντίρρηση για το βιβλίο, αφού όλο αυτό είναι η ζωή μας. Ήμασταν μία οικογένεια τότε. Η Ναταλία ζήτησε το χέρι μου για λογαριασμό του Φρέντυ. Του είχε πει “μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή τη ξανθιά όμορφη;”. Είχαμε καλή σχέση, απλώς τώρα πια δεν βλεπόμαστε και μου λείπει», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε στη συνέχεια: «Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια».

Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε επίσης: «Είμαι γενικώς αμελής. Θα την κάνω τη μήνυση στη google για την ηλικία μου, που γράφει παραπάνω. Με εξέθεσαν, γιατί όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι “η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο”».