Μαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: «Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»

Μαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: «Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»

Άλλο ένα μοντέλο που δεν είχε καλή σχέση με τη Βίκυ Καγιά

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαριαγάπη Ξυπολιά και αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά και τα σχόλια που ακούγονται για εκείνη τελευταία.

Το νεαρό μοντέλο που έγινε γνωστό από προηγούμενο κύκλο του GNTM και τη σχέση του με τον Αιμιλιάνο Μάρκου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι αρχικά, μίλησε για τη ζωή της μετά τον διαγωνισμό.

«Μετά το GNTM, η ζωή μου πάει πάρα πολύ καλά. Έχω ταξιδέψει, έχω χαλαρώσει, έχω φάει καλά. Τα κιλά μου τώρα είναι φυσιολογικά. Πέρασα μια περίεργη φάση κι ο οργανισμός μου κατέρρευσε», είπε αρχικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, έφτασε μέσα από μια διατροφή που ακολούθησε, να ζυγίζει 47 κιλά. «Έκανα μια διατροφή δύο μηνών κι έφτασα 47 κιλά από το πουθενά. Μετά άρχισα να παίρνω κιλά, χωρίς να τρώω», εξηγεί.

«Μου λένε ότι μοιάζω με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι κομπλιμέντο για μένα», συμπλήρωσε η Μαριαγάπη Ξυπολιά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά.

«Στο GNTM το έχουν πάει σε ριάλιτι και παίρνουν κόσμο με βάση την ιστορία που έχει να πουλήσει. Οι κριτές έχουν χάσει τα πιστεύω τους. Η Βίκυ Καγιά είχε κάνει κάποια πολύ αρνητικά σχόλια για μένα, δεν μίλησα γιατί είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα», τόνισε κλείνοντας.