Η Δανάη Μιχαλάκη αποκαλύπτει πώς γνώρισε τον σύζυγό της πριν τις «Μέλισσες» (VIDEO)

Η Δανάη Μιχαλάκη αποκαλύπτει πώς γνώρισε τον σύζυγό της πριν τις «Μέλισσες» (VIDEO)

Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Η Δανάη Μιχαλάκη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της «Δρόσως» στις Άγριες Μέλισσες, κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, με τον οποίο παντρεύτηκαν στη Σύρο.

«Γνωριστήκαμε στη Σύρο. Δούλευα σερβιτόρα πριν τις “Μέλισσες” και του σέρβιρα κοκτέιλ. Από τότε είμαστε μαζί και φτάσαμε εδώ. Δεν τον ήξερα. Την πρώτη φορά είδα έναν πολύ ωραίο άνθρωπο. Μου έσκασε κάτι πολύ θετικό και όμορφο», εξομολογήθηκε.

Αναφορικά με τη διάσταση που πήρε ο γάμος της, η Δανάη Μιχαλάκη είπε: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά μαθεύτηκε. Δεν ήθελα να έχω φωτογράφους στον γάμο μου. Είναι κάτι προσωπικό και έδειξα την επιθυμία μου να το σεβαστούν αυτό […] Όσο να ‘ναι λίγο ενοχλήθηκα».

Βίντεο: Όλα όσα είπε η Δανάη Μιχαλάκη

Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, η Δανάη Μιχαλάκη θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά της ΕΡΤ «Παραλία», όπου και θα συνεργαστεί με τον πατέρα της.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα. Ξεκινάμε σε δύο εβδομάδες […] Θα παίξει κι ο αληθινός μπαμπάς μου. Θα έχουμε μελλοντικά σχέσεις. Είναι πολύ συγκινητικό. Δεν έχουμε ξαναβρεθεί μαζί σε δουλειά. Έχουμε συνυπάρξει σε μια ταινία. Εδώ νομίζω κάποια στιγμή θα έχουμε και σκηνές μαζί. Είμαι πολύ daddy’s girl», δήλωσε η Δανάη Μιχαλάκη.