Καμπούρη: «Εχω ζήσει bullying από γυναίκα σε εργασιακό χώρο»

Καμπούρη: «Εχω ζήσει bullying από γυναίκα σε εργασιακό χώρο»

Τι είπε η Δέσποινα Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στην κάμερα της «Ελένης» και έδωσε τις δικές της συμβουλές για την ρουτίνα που μπορεί να προκύψει μέσα σε ένα γάμο. Η Δέσποινα Καμπούρη μιλά για το πως αντιμετωπίζει τη ρουτίνα στο γάμο, το εργασιακό μπούλινγκ που έχει δεχτεί στο παρελθόν από γυναικά και τις ενοχές που νιώθει όταν μαλώνει τα παιδιά της.

«Σκεφτόμουν ότι στα 40 θα έχω οικογένεια αυτό είναι η μόνη σταθερά στη ζωή μου».

Σχετικά με την ρουτίνα που επέρχεται σε ένα γάμο συμβούλευσε: «Σε ένα γάμο είναι να μην φοβόμαστε τη ρουτίνα. Είναι σαν τον πρωινό καφέ, δεν έχει την ίδια γεύση κάθε μέρα αλλά είναι απαραίτητος».

Αναφορικά με τον άντρα της είπε η παρουσιάστρια: «Το κίνητρο στη σχέση με τον άντρα μου είναι η αγάπη που του έχω. Δεν ξεχνώ ποτέ ότι ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα».

«Έχω βιώσει μπούλινγκ από γυναίκα στον εργασιακό χώρο. Στο τέλος της ημέρας το χρωστάω σε αυτές τις γυναίκες που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη».

Στα επαγγελματικά της η Δέσποινα Καμπούρη είναι στην παρέα του «Πάμε Δανάη» και αναφέρει για τις σχέσεις που υπάρχουν με τους συνεργάτες της εκπομπής «βγαίνουμε και εκτός εκπομπής. Μπορώ να κάνω τα πάντα μαζί τους. Μέχρι και παρκούρ έκανα».

Για τις προκλήσεις της καθημερινότητας σε συνδυασμό με τα παιδιά είπε: «Με θυμώνουν τα παιδιά μου κάποιες φορές και αν τύχει και κάποια στιγμή χάσω τον έλεγχο, κλαίω μόνη μου το βραδύ».