Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Η Μπέσσυ είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Η Μπέσσυ είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

Τι είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά, όπου μίλησε για τον ρόλο του στην νέα σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», την Μπέσσυ Μάλφα και τις κόρες τους.

Για τη συμμετοχή του στο «Μαύρο Ρόδο», ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε: «Υποδύομαι τον πατερά της μονάχης Ελισάβετ, έναν άνθρωπο βασανισμένο. Για μένα δεν θα ήταν εύκολο να διαχειριστώ την απόφαση της κόρης μου να ασχοληθεί με τα θεία. Είπα το ναι σε αυτή τη δουλειά γιατί είναι μια δραματική σειρά και είχα κουραστεί με τις κωμωδίες».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στη συνέχεια για τη σύζυγό του, Μπέσσυ Μάλφα: «Ποτέ δεν είναι ο χρόνος αρκετός για να περάσεις με την οικογένεια σου. Τις αποφάσεις μου για τη δουλειά δεν τις συζητάω με τη σύζυγο μου αλλά όταν είναι μεγάλο το δίλλημα σίγουρα θα ζητήσω τη γνώμη της. Η Μπέσσυ είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Όταν έχουμε περιόδους ανεργίας περνάμε περισσότερο χρόνο με τη γυναίκα μου».

Ενώ για τις κόρες του, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε: «Οι κόρες μου δεν μας πολυζήτανε συμβουλές γιατί έχουν μεγαλώσει σε αυτό το χώρο και έχουν δει τα δύσκολα. Οι κόρες μας έχουν αποκτήσει εμπειρία μέσα από εμάς».