Μαρία Ναυπλιώτου: Γιατί είπε «ναι» στη σειρά «Στοργή»

Μαρία Ναυπλιώτου: Γιατί είπε «ναι» στη σειρά «Στοργή»

Συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Ναυπλώτου.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, «Στοργή», η κ. Ναυπλιώτου μίλησε στη Φαίη Σκορδά, η οποία «εκθείασε» την καταξιωμένη ηθοποιό στην τηλεοπτική τους συνάντηση.

«Αν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα θα ερωτευόμουν», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η παρουσιάστρια, με την ηθοποιό να χαμογελά και να της απαντά ότι «θα έρχεται πιο συχνά στην εκπομπή».

«Μικρή ήθελα να γίνω χορεύτρια», αποκάλυψε η Μαρία Ναυπλιώτου, όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια αν από μικρή ηλικία ήταν όνειρό της να γίνει ηθοποιός. Και, όπως είπε, το όνειρό της έγινε πραγματικότητα.

«Ήμουν επαγγελματίας χορεύτρια από την ηλικία των 15 έως τα 25. Τελείωσα τη Σχολή της Ραλλού Μάνου. Έκανα μαθήματα χορού και σε μικρά παιδιά».

Η ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ωστόσο, το πώς μπήκε η υποκριτική στη ζωή της, εκτός από το ταλέντο της, η τύχη ήταν, μάλλον, με το μέρος της…

«Εκείνη την περίοδο έκανα κάποια διαφημιστικά σε μια εταιρεία για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου κι έπεσα πάνω στον Πανουσόπουλο, τον Τσεμπερόπουλο και τον Περάκη, οι οποίοι ήταν οι άνθρωποι που με ‘’έσπρωξαν’’ προς την υποκριτική».

Έτσι, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στη ζωή της και ο χορός «μπήκε» στην άκρη.

Στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Στοργή», η ηθοποιός θα υποδυθεί την ψυχίατρο – ψυχοθεραπεύτρια.

«Είπα το ‘’ναι’’ σε αυτή τη σειρά, γιατί με ενδιέφερε πάρα πολύ το θέμα της ψυχοθεραπείας. Είναι κάτι που δεν έχουμε δει ξανά στην ελληνική τηλεόραση. Αγγίζει δύσκολα θέματα, αλλά τα οποία βλέπω ότι απασχολούν όλο τον κόσμο, γιατί πίσω από τις κλειστές πόρτες συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε».