Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς «Παγιδευμένοι» που προκαλεί φρενίτιδα στο Twitter

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς «Παγιδευμένοι» που προκαλεί φρενίτιδα στο Twitter

Ένας ταλαντούχος και γοητευτικός ηθοποιός

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης υποδύεται φέτος τον Δημήτρη Μαρκέτο στη σειρά Παγιδευμένοι του ANT1.

Πριν ακόμη βγει στον «αέρα» η σειρά του όνομα του Μιχάλη Λεβεντογιάννη είχε γίνει τρεντ στο Twitter με τους τηλεθεατές να περιμένουν πως και πως την πρεμιέρα και το πρώτο του πλάνο.

Μόλις ξεκίνησε η σειρά, επικράτησε αναστάτωση στο κοινωνικό δίκτυο με τον ηθοποιό να αποθεώνεται τόσο για το ταλέντο, όσο και για την εξωτερική του εμφάνιση.

 

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αλαλαγμός στο Twitter

Τα σχόλια στο Twitter είναι άκρως αποθεωτικά για τον εισαγγελέα Μαρκέτο.

Ποιος είναι όμως ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1986 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε σπούδασε marketing και διοίκηση επιχειρήσεων. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία ωστόσο σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου και αποφοίτησε το 2013 ξεκινώντας την πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση.

Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση τον Μάρτιο του 2015 στο επεισόδιο “Το δώρο” της αστυνομικής σειράς του ALPHA, «10η εντολή». Ακολούθησε μία ακόμη συμμετοχή στην ίδια σειρά, στο επεισόδιο “Θυμός”, τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Την ίδια χρονιά κέρδισε ένα ρόλο για το καστ της κωμικής σειράς του MEGA, «Μάλιστα, Σεφ!». Εκεί τη σεζόν 2015-16 υποδύθηκε τον Κωστή, τον μπάρμαν του εστιατορίου που διαδραματιζόταν οι ιστορίες της σειράς. Την αμέσως επόμενη σεζόν, πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτόν του Ορέστη Δελλή στο δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ANT1, «Δίδυμα Φεγγάρια», συνεργαζόμενος με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και τον παραγωγό Κούλη Νικολάου.

Η συνεργασία του με το δίδυμο Γεωργίου-Νικολάου συνεχίστηκε και τη σεζόν 2017-18. Πιο συγκεκριμένα εκείνη την περίοδο πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα δραματική σειρά του ALPHA, «Το Τατουάζ», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου. Εκεί υποδύθηκε τον εφοπλιστή Τόνι Νίβεν. Η παρουσία του στη σειρά συνεχίστηκε και τη σεζόν 2018-19, μέχρι την ολοκλήρωσή της. Την περίοδο 2019-20 υποδύθηκε τον αστυνόμο Γιώργο Αθανασιάδη, στο ερωτικό θρίλερ του ALPHA, «Έρωτας Μετά». Τη σεζόν 2020-21 πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά του ALPHA «Αγγελική», υποδυόμενος τον επιστάτη Μιχάλη Ζάχο.

Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 2018 στην ταινία “Αιγαίο SOS” πρωταγωνιστώντας μαζί με τους Θοδωρή Αθερίδη, Πάνο Βλάχο και Ευαγγελία Συριοπούλου. Στο θέατρο έχει λάβει μέρος στις παραστάσεις “Όλα για τη μητέρα μου”, “Πιάφ”, “Dogville”, “20 χρόνια από το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη” , “η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια”.

Αυτά ήταν μερικές πληροφορίες για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και την καριέρα του.

Ο ηθοποιός δίνει σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο, έχει δηλώσει ότι είναι μοναχικός, αλλά χωρίς να του αρέσει η μοναξιά.

Για την προσωπική του ζωή δεν ξέρουμε τίποτα, καθώς έχει καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες που ενδιαφέρεται για τα όσα διαδραματίζονται γύρω μας και τρέχει κάθε φορά να βοηθήσει. Ήταν ένας από τους ηθοποιούς που βρέθηκε στις φωτιές, βοηθώντας ζώα, ενώ κατήγγειλε τον δήμο Σπάρτης που αρνήθηκε να δώσει σε εκείνον και την δημοσιογράφο Σταματίνα Σταματάκου για υιοθεσία ένα γέρικο αδέσποτο με όγκους, το οποίο βρισκόταν αλυσοδεμένο σε κυνοκομείο.