Μάρθα Καραγιάννη: Η άγνωστη λεπτομέρεια για τη γνωριμία της με τον Κώστα Βουτσά (VIDEO)

Μάρθα Καραγιάννη: Η άγνωστη λεπτομέρεια για τη γνωριμία της με τον Κώστα Βουτσά (VIDEO)

Ποια είναι

Η Αλίκη Κατσαβού δεν μπορεί να πιστέψει πως η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή. Μιλώντας στην εκπομπή “Ανοιχτή Επικοινωνία” του Open η σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά μίλησε για τη σχέση αγάπης που είχαν καθώς η σπουδαία ηθοποιός είχε βαπτίσει τον μοναχογιό της. Επιπλέον η Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία από την γνωριμία της Μάρθας Καραγιάννη με τον Κώστα Βουτσά.

«Η Μάρθα είχε κάποια προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζονταν. Εγώ βρίσκομαι ακόμη σε κατάσταση σοκ. Δεν είμαι σε θέση να ζυγίσω τα επιμέρους προβλήματα και να πω ότι ήταν απόλυτα λογικό να τελειώσει» ανέφερε η Αλίκη Κατσαβού, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.




 

Η ίδια μίλησε και για την δυνατή φιλία που ένωνε την Μάρθα Καραγιάννη με την Ντόρα Δούμα και τον σύζυγό της Κώστα Βουτσά. «Δίπλα της στάθηκε σαν αδελφή, σαν φίλη καρδιακή η Ντόρα Δούμα. Αυτή είναι ο πιο κοντινός της άνθρωπος. Η Μάρθα και η Ντόρα πρώτα αγαπούσανε τον Κώστα και μέσα από τον Κώστα γνωρίσανε κι εμένα και μ’ αγαπήσανε και με μεγάλη χαρά και κουμπάρες μας γίνανε στον γάμο και μας έκαναν την τιμή να βαπτίσουν τον Φοίβο. Ήμασταν πολύ κοντά γιατί ο Κώστας και η Μάρθα και η Ντόρα ήταν φίλοι ουσιαστικοί και καρδιακοί».

Μάρθα Καραγιάννη – Κώστας Βουτσάς: Η επεισοδιακή πρώτη συνάντηση

«Η πρώτη τους συνάντηση ήταν επεισοδιακή. Τσακωθήκαν στο πρώτο γύρισμα ταινίας μετά όμως έδεσε μία φιλία τεράστια, πολύ αληθινή, που ήταν πέρα από τις οθόνες. Στη ζωή ήταν ο Κωστάκης της και ήταν η Μαρθούλα του. Μέχρι το τέλος του Κώστα, η μεγαλύτερη χαρά μας ήταν να βγαίνουμε με την Μάρθα και την Ντόρα» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Αλίκη Κατσαβού.