Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα συμμετάσχει σε ντοκιμαντέρ του Netflix

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα συμμετάσχει σε ντοκιμαντέρ του Netflix

Βρίσκεται στην Ισπανία

Σε νέο πρωτότυπο ντοκιμαντέρ του Netflix φαίνεται πως θα εμφανιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Πιο συγκεκριμένα το πρότζεκτ θα εστιάζει στη ζωή των τενιστών κυρίως πριν από τα Grand Slam στα πρότυπα του Drive to Survive της Formula 1.

Η παραγωγή αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Ισπανία εκεί όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την προετοιμασία του για το Madrid Open που αρχίζει αυτή την εβδομάδα ενώ θα ακολουθήσει το Italian Open στη Ρώμη και το Roland Garros στο Παρίσι. O κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι από τα κεντρικά πρόσωπα στο ντοκιμαντέρ ενώ θα συμμετάσχει όπως έχει ανακοινωθεί και η Μαρία Σάκκαρη.

«Ήμουν ο πρώτος που το έμαθα, πριν από όλους εσάς. Νιώθω προνομιούχος που θα είμαι σε αυτό, παρακολούθησα την προηγούμενη σειρά τους, το (για τη Formula 1) και έγινα αμέσως μεγάλος φαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που το φέρνουν αυτό στο τένις και κάνουν κάτι παρόμοιο», είχε πει όταν έμαθε για την συμμμετοχή του στο ντοκιμαντέρ ο Τσιτσιπάς.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας τενίστας είναι φιναλίστ του Roland Garros 2021 και δυο φορές ημιφιναλίστ του Australian Open και είναι φυσικό να είναι από τα κεντρικά πρόσωπα του ντοκιμαντέρ.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Australian Open 2022.