Ρεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 18 κιλά, νιώθω αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω»

Ρεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών» (VIDEO)

Το μήνυμά της

Για τη δύσκολη περιπέτεια που είχε με την υγεία της μίλησε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Η χορεύτρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη  μάχη που δίνει κατά της λευχαιμίας με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε Q&A απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram.

Σε μία από τις αναρτήσεις της, περιέγραψε τις αλλαγές που είδε στο σώμα της, τα κιλά που έχασε και τη γενικότερη αδυναμία που αισθάνεται, μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών στην οποία υποβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται, ότι είχε κάποιες επιπλοκές που την οδήγησαν ξανά στο νοσοκομείο, ενώ πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι της και ακολουθεί μια νέα σειρά φαρμακευτικής αγωγής.

«Έχασα 18 κιλά (μεταξύ μας κάποια έπρεπε), τόσα χρόνια έχτιζα και έφυγε όλο, χέρια, πόδια, μυικότητα μηδέν. Αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω. Βέβαια, όλα θα επανέλθουν με τη διακοπή των φαρμάκων και με δουλειά από μένα» έγραψε μέσα από Instagram story.

Σε ένα άλλο story, μίλησε για τη βοήθεια που έχει δεχτεί από τη μητέρα της, τονίζοντας ότι «δεν ξέρει τι θα έκανε χωρίς εκείνη».

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς τη μαμά μου. Το “τυχερή” είναι λίγο νομίζω. Από το φαγητό, την καθαριότητα, να με κάνει μπάνιο, να με βγάλει βόλτα, να μου έχει έτοιμα τα χάπια, να με πηγαινοφέρνει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορώ να οδηγήσω. Λέω 100 φορές τη μέρα “Μαμααα”».