Πάνος Ιωαννίδης για τον γιο του: «Ο μεγαλύτερος έρωτας είναι το παιδί σου»

Η απάντηση του Πάνου Ιωαννίδη σε ερώτηση για το πού μοιάζει ο γιος του

Δείτε όλα όσα είπε

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για πρώτη φορά για τον τεσσάρων μηνών γιο του. Ο σεφ υποδέχτηκε την κάμερα του «Breakfast@star» στο νέο project που στήνει στο Περιστέρι και έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Υποδεχτήκαμε στην οικογένεια τον Κωνσταντίνο. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και σιγά – σιγά το συνειδητοποιώ. Το πρωί που σηκώνομαι για να φτιάξω το γάλα, λέω ότι τελικά είμαι μπαμπάς. Η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο είναι για το παιδί σου» ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Μιλώντας για την καθημερινότητα με το μωρό, ο ίδιος είπε: «Όταν καταλάβω ότι το παιδί χρειάζεται αλλαγή πάνας βλέπω πρώτα περί τίνος πρόκειται. Αν είναι για το νούμερο ένα αλλάζω εγώ, αν είναι για το νούμερο δύο φωνάζω τη γυναίκα μου. Δεν κοιμόμαστε όπως πριν αλλά δεν είναι και ένα δύσκολο παιδί».

Όσον αφορά στις συμβουλές που πήρε από τον Σωτήρη Κοντιζά: «Η πρώτη ερώτηση που έκανα στον Σωτήρη Κοντιζά αφορούσε στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου. Προσπαθούσα πολλή ώρα να το βάλω και ο Σωτήρης το έβαλε μέσα σε ένα λεπτό. Έπαθα πλάκα! Γενικά, δίνει συμβουλές, είναι πλέον βετεράνος και τον ακούω πιστά».

Τέλος, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε στο αν ο ερχομός του γιου του άλλαξε την ισορροπία ανάμεσα στο ζευγάρι: «Το παιδί αλλάζει τις ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά δεν αλλάζει άσχημα. Είναι ωραίο το συναίσθημα, πρέπει να χωρέσεις ένα νέο άτομο στην καθημερινότητά σου».