Μακρυπούλια: «Γιατί είναι πλέον κλειστά τα ξωκλήσια» (ΦΩΤΟ)

Το Rouk Zouk με την Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει -Πότε κάνει πρεμιέρα

Τι αναφέρει η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του «Rouk Zouk», έδειξε να απολαμβάνει τα ξωκλήσια των νησιών.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία από τη Σκύρο, στην οποία φάνηκε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θέα έξω από ένα ξωκλήσι.

Δημοσιεύοντας την εικόνα που τράβηξε και με ένα μακροσκελές κείμενο, μοιράστηκε τις σκέψεις της για τα κλειστά ξωκλήσια που βρίσκονται στα πιο όμορφα σημεία.

Όπως η ίδια σημείωσε, μπορεί να μην κατάφερε να μπει μέσα παρά την μισή ώρα κουπί που έκανε, ωστόσο η θέα την αποζημίωσε.

«Αγαπώ τα ξωκλήσια που βρίσκονται πάντα στα πιο όμορφα σημεία! Όταν ήμουν μικρή και πηγαίναμε στο χωριό με τους γονεις μου, η μαμά μου συχνά πυκνά με έστελνε στην εκκλησία να ανάψω τα καντήλια και να λιβανίσω. Μου άρεσε θυμάμαι αυτή η διαδικασία και κυρίως απολάμβανα την ησυχία που έχει ένα τέτοιο μέρος χωρίς λειτουργία και κόσμο. Ένιωθα μια ασυνήθιστη γαλήνη!»

«Από τότε μάλλον θα μου κόλλησε και όταν βλέπω ξωκλήσι θέλω να μπω και να κάνω όλη τη διαδικασία. Έλα όμως που πλέον τα ξωκλήσια (και οι εκκλησίες) είναι κλειστά. Και καλά οι εκκλησίες να το καταλάβω. (Που δεν το καταλαβαίνω). Αλλά τα ξωκλήσια;; Γιατί; Το συγκεκριμένο είναι το ξωκλήσι του Αγίου Ερμολάου σε μια βραχονησίδα μόνο του. Στην Σκύρο! Πανέμορφο! Δυστυχώς, αν και έκανα μισή ώρα κουπί, δεν το είδα μέσα. Κάθισα όμως αρκετά έξω, γιατί είχε πανέμορφη θέα! Αυτά. Παρακαλώ αφήστε τα ξωκλήσια ανοιχτά!» έγραψε η παρουσιάστρια και ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Δείτε τη δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official