Σοκάρει ο Ορφέας Παπαδόπουλος: «Ένιωσα να μην πατάω πάρα πολύ στα πόδια μου, να μην τόσο γειωμένος»

Σοκάρει ο Ορφέας Παπαδόπουλος: «Ένιωσα να μην πατάω πάρα πολύ στα πόδια μου, να μην τόσο γειωμένος»

Αποκάλυψε το πιο ακραίο περιστατικό που του έχει συμβεί

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Κατά φαντασίαν ασθενής». Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη διαχείριση της δημοσιότητας καθώς και το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει από θαυμάστρια του.

Έχεις πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. Ένιωσες ποτέ να χάνεις το μυαλό σου από την αναγνωρισιμότητα;

Να χάνω το μυαλό μου δεν το ένιωσα, αλλά να μην πατάω πάρα πολύ στα πόδια μου, να μην είμαι τόσο γειωμένος και να μου είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό αυτό, ναι. Όλο το άγχος μου είχε να κάνει με το πως με βλέπει ο κόσμος, αν είμαι αρεστός. Όλα αυτά με οδήγησαν στο να κλειστώ στον εαυτό μου σε πιο μικρή ηλικία, ωστόσο είναι κάτι που το δουλεύω από μικρός και συνεχίζω ακόμα. Ουσιαστικά δηλαδή το να ζω τη ζωή μου και να μην την βιώνω με βάση πως μπορούν να με βλέπουν οι άλλοι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που εκτίθεται και δεν έχει αντίστοιχες αγωνίες. Το δικό μου ζητούμενο είναι να είμαι ελεύθερος…

Ποιος είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει κάποιος θαυμαστής/θαυμάστρια για να σε γνωρίσει;

Για να με γνωρίσει δεν έχω έχω να σου πω κάτι καθώς πια υπάρχουν πολλοί τρόποι να με γνωρίσει κάποιος. Μου έχει τύχει όμως να με περιμένει μια κοπέλα έξω από το θέατρο, την οποία δεν γνώριζα καθόλου και να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση ενώ μου ζήτησε και να με παντρευτεί. Το εννοούσε. Είχα τρομοκρατηθεί λίγο από την ένταση της κατάστασης. Κάτι άλλο ακραίο δεν μου έχει συμβεί.