H Κιέρα Φεράνι το έκανε ξανά: Φόρεσε διάφανο φόρεμα – Φαίνονται οι θηλές της! (ΦΩΤΟ)

H Κιέρα Φεράνι το έκανε ξανά: Φόρεσε διάφανο φόρεμα - Φαίνονται οι θηλές της! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Πίσω στις στυλιστικές επιλογές που θα συζητηθούν επέστρεψε η Κιάρα Φεράνι, μετά από αναρτήσεις της στα social media.

Μετά τα «γυμνά» μπλουζάκια και τις ολόγυμνες φωτογραφίες της, η Ιταλίδα influencer, πόζαρε ξανά με ένα φόρεμα που θα συζητηθεί. Αυτή τη φορά, η Φεράνι επέλεξε ένα μαύρο μίνι φόρεμα που δένει στον λαιμό, το οποίο αφήνει σχεδόν ακάλυπτο το στήθος της, αφού έχει διαφάνειες σε εκείνο το σημείο.

Το ντύσιμό της απέσπασε πολλά και θετικά σχόλια στο Instagram από τα πρώτα λεπτα της ανάρτησής της. Ωστόσο, το σχόλιο που ξεχώρισε ήταν εκείνο του συζύγου της, Φέντεζ, ο οποίος έγραψε «Καλά, πόσο καυτή γυναίκα έχω;».

Δείτε τις φωτογραφίες της Φεράνι και το σχόλιο του Φέντεζ

H Κιέρα Φεράνι το έκανε ξανά: Φόρεσε διάφανο φόρεμα - Φαίνονται οι θηλές της! (ΦΩΤΟ) H Κιέρα Φεράνι το έκανε ξανά: Φόρεσε διάφανο φόρεμα - Φαίνονται οι θηλές της! (ΦΩΤΟ) H Κιέρα Φεράνι το έκανε ξανά: Φόρεσε διάφανο φόρεμα - Φαίνονται οι θηλές της! (ΦΩΤΟ) H Κιέρα Φεράνι το έκανε ξανά: Φόρεσε διάφανο φόρεμα - Φαίνονται οι θηλές της! (ΦΩΤΟ) H Κιέρα Φεράνι το έκανε ξανά: Φόρεσε διάφανο φόρεμα - Φαίνονται οι θηλές της! (ΦΩΤΟ) H Κιέρα Φεράνι το έκανε ξανά: Φόρεσε διάφανο φόρεμα - Φαίνονται οι θηλές της! (ΦΩΤΟ)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Φεράνι συγκεντρώνει την προσοχή όλων με  το εκκεντρικό της ντύσιμο. Η ίδια έχει κάνει κι άλλες άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις, είτε ποζάρωντας ολόγυμνη, είτε φορώντας ρούχα που αφήνουν ακάλυπτα τα επίμαχα σημεία του σώματός της.

Σε μία από τις αναρτήσεις της στο νησί της Ύδρας, η Φεράνι φόρεσε μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, ενώ βρισκόταν πάνω σε ένα σκάφος. Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε το ευρέως γνωστό σύνθημα «Free the nipple», που μεταφράζεται επί λέξη «Ελευθερώστε τη θηλή».