Βασιλάκος: «Τόσα χρόνια σε πόσες περιοχές της Ελλάδας βασανίζονται ζώα και κανείς δε τους βγάζει στην φορά»

Ο Βασιλάκος ξεσπά για το σούβλισμα: «Δε κάνετε ούτε μια μέρα νηστεία και περιμένετε τη Κυριακή του Πάσχα να σκοτώσετε άλλες τόσες χιλιάδες ψυχές»

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου

Έξαλλος έγινε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με τη γιαγιά που πέταξε το μπαστούνι της επάνω σε ένα αδέσποτο σκυλί. Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση σε έντονο ύφος και ξέσπασε για την κακοποίηση των ζώων:

«Έγινε θέμα ημερών η γιαγιά που πέταξε το μπαστούνι στο σκυλάκι!!! Τόσα χρόνια σε πόσες περιοχές της Ελλάδας βασανίζονται ζώα και κανείς δε τους βγάζει στην φορά!! Μήπως θέλετε να σας πω σε ποιο νησί της χώρας μας διάφορα κ…όπαιδια πυροβολούν γάτες για να κάνουν πλάκα με τους φίλους τους;

Μήπως θέλετε να σας πω ότι κανείς δε κάνει τίποτα!! Τώρα που βγήκατε το εύκολο θύμα τώρα θυμηθήκατε την κακοποίηση ζώου!! Στα στενά που τρέχουν κάθε μέρα αμάξια και πατάνε χιλιάδες γάτες την ημέρα δε σας πειράζει; Που θα μπορούσε να είναι στη θέση τους ένα παιδάκι! Η γιαγιά σας φταίει; Όταν κλείνετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας καθημερινά γιατί απλά φοβάστε να αντιμετωπίσετε ισχυρότερους από εσάς» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Βασιλάκος: «Τόσα χρόνια σε πόσες περιοχές της Ελλάδας βασανίζονται ζώα και κανείς δε τους βγάζει στην φορά»