Σοκάρει ο Γιώργος Ματαράγκας: «Είναι τραγικό, δεν ξεπερνιέται, αλλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό»

Σοκάρει ο Γιώργος Ματαράγκας: «Είναι τραγικό, δεν ξεπερνιέται, αλλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό»

Δείτε όλα όσα είπε

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε ο Γιώργος Ματαράγκας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια της μητέρας του.

Στην τρυφερή ηλικία των δεκαεπτά χάσατε τη μητέρα σας. Ξεπερνιέται ποτέ αυτή η απώλεια;

Όταν δεν έχεις τη μητέρα, δεν υπάρχει σπίτι. Δεν υπάρχει οικογένεια. Είναι τραγικό. Παύεις να είσαι παιδί. Δεν έχεις κάποιον να σε φροντίσει, να σου μαγειρέψει, να σου σιδερώσει… Δεν έχεις τη μητρική αγάπη. Δεν ξεπερνιέται, αλλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό.

Έχετε έναν υπέροχο γιο. Ποια είναι η πιο δυνατή ανάμνηση που έχετε μέχρι σήμερα μαζί του;

Ο γιος μου είναι η ζωή μου όλη. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Ασχολούμαι συνέχεια μαζί του. Μιλάμε ασταμάτητα. Είναι 18 ετών και αναμένουμε να δούμε πού έχει περάσει, καθώς έδωσε πανελλήνιες και πήγε πολύ καλά. Βέβαια το πιο σημαντικό, το πιο σπουδαίο, είναι ότι είναι καλό παιδί.

Δυσκολευτήκατε για να τον αποκτήσετε. Σας έχει δημιουργήσει μια παραπάνω ευαισθησία αυτό;

Δεν είμαι υπερπροστατευτικός με την κακή έννοια. Απλά ασχολήθηκα πάρα πολύ. Να του μεταδώσω ό,τι μπορώ. Να γίνει ένα καλό παιδί με αξίες. Πιστεύω πάντως και νωρίτερα να τον είχα κάνει, πάλι τα ίδια θα έκανα.

Ποιο είναι το βασικότερο μειονέκτημά σας;

Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς μειονέκτημα, αλλά προσπαθώ τα πάντα να τα περνάω με ηρεμία και χαλαρότητα ενώ κάποιες στιγμές θα έπρεπε να βάζω και τις φωνές.