Σταυρούλα Χρυσαειδή: Σε πρόβα νυφικού η πρώην παίκτρια του Survivor

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Σε πρόβα νυφικού η πρώην παίκτρια του Survivor

«Με ρώτησε αν θέλω να περάσουμε την υπόλοιπη μας ζωή μαζί και εγώ τα έχασα»

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά την αποχώρηση της από το Survivor, είναι έτοιμη να ντυθεί στα λευκά για το καλοκαίρι. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην κάμερα του Love It και αναφέρθηκε στις προετοιμασίες του γάμου της μαζί με τον σύντροφό της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, έχει επιστρέψει πλέον στην καθημερινότητά της και βρίσκεται σε εντατικές προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Παναγιώτη Τριβυζά. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε κατάστημα με νυφικά για την πρώτη πρόβα της. H αθλήτρια έχοντας στο πλευρό της, τον Στάθη Σχίζα και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δοκίμασε διάφορα νυφικά, θέλοντας να πάρει και μια δεύτερη γνώμη.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στη συνέχεια, περιέγραψε πως αισθάνεται με τις ετοιμασίες του γάμου της, ενώ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της.

«Δοκιμάζω νυφικά, είναι η πρώτη μου πρόβα μετά το Survivor. Ένιωσα περίεργα όταν με πρωτοείδα με νυφικό. Το είχε οργανώσει πολύ υπερπαραγωγή. Είχαμε πάει διακοπές στη Μαγιόρκα και πήγαμε σε ένα νησάκι απέναντι εκείνη την ημέρα, σε ένα εστιατόριο που ήταν μέσα σε βράχο. Εκεί ήταν αγχωμένος και ιδρωμένος και κάποια στιγμή με ρώτησε αν θέλω να περάσουμε την υπόλοιπη μας ζωή μαζί και εγώ τα έχασα. Του είπα ναι και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ», αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Survivor.