Ο Παντελίδης και ο Κασιδιάρης: Ποια είναι η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό (ΦΩΤΟ)

Ο Παντελίδης και ο Κασιδιάρης: Ποια είναι η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό (ΦΩΤΟ)

Πρώην του Ηλία Κασιδιάρης και το Παντελή Παντελίδη η γυναίκα που κατήγγειλε τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο Θέμης Αδαμαντίδης, καθώς η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη τον κατήγγειλε σήμερα στην αστυνομία για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΕΛΑΣ συνέλαβε σήμερα τον γνωστό τραγουδιστή στους Αμπελόκηπους, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη. Από εκεί τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, καθώς στο συγκεκριμένο ΑΤ είχε υποβληθεί η μήνυση από την σύντροφό του.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, που υπέβαλε και εκείνος μήνυση στην κα. Κίρκη για ψευδή καταμήνυση, οδηγήθηκε στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη

Η Βαρβάρα Κίρκη είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν, καθώς είχε μια όμορφη γνωριμία με τον Παντελή Παντελίδη (ήταν μαζί για περίπου έναν χρόνο), ενώ αργότερα, το 2013, είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον τότε βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, πολλά μέσα ενημέρωσης την αποκαλούσαν «Ελληνίδα Πάμελα Αντερσον» και «Μπάρμπι» λόγω της εμφάνισής της. Τα τελευταία χρόνια η Βαρβάρα Κίρκη έχει ρίξει τους τόνους σε ό,τι αφορά την προβολή της ζωής της από τα media, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram είναι κλειδωμένος.

Από την άλλη μεριά, ο σταρ του λαϊκού πενταγράμμου Θέμης Αδαμαντίδης είχε αποκαλύψει πέρυσι σε τηλεοπτική συνέντευξή του πως είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του εδώ και 20 χρόνια, χωρίς όμως να έχουν πάρει διαζύγιο. «Τώρα σκέφτομαι να πάρω. Ίσως τώρα χρειάζεται» είχε πει χαρακτηριστικά, υπονοώντας ότι έχει ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή.

Η Βαρβάρα Κίρκη έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία, αλλά και αισθητικός, όμως το μόντελινγκ την κέρδισε τελικά.

Μάλιστα, η Βαρβάρα Κίρκη είχε ξεχωρίσει στο “Super Deal” του Χρήστου Φερεντίνου.

Ο Παντελίδης και ο Κασιδιάρης: Ποια είναι η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό (ΦΩΤΟ)