Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Σάκης Μπουλάς έπινε παραπάνω σε σημείο που γινόμουν ράκος

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Σάκης Μπουλάς έπινε παραπάνω σε σημείο που γινόμουν ράκος

Μίλησε για τον αείμνηστο ηθοποιό

Στη σχέση του με τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά, αλλά και στα πάθη τους μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος»

«Ήμασταν φίλοι αδερφικοί με διαφωνεί πολλές στον τρόπο της δίκης του ζωής. Ήθελα να είναι διαφορετικός απέναντι σε κάποια πράγματα που τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν. Συνεχώς τον συμβούλευα από αγάπη, αν και δεν είμαι τέτοιος. Όταν ένας άνθρωπος έχει πάθη δεν είναι και το καλύτερο.

Το ήξερε, είχε αυτογνωσία, αλλά έβαζε μέσα του πράγματα, έπινε παραπάνω σε σημείο που γινόμουν ράκος, ενώ εκείνος την επόμενη ημέρα ήταν εντάξει. Είχαμε τρομερές διαφωνίες, καθόλου δεν έχουμε τσακωθεί όμως. Του έλεγα να αγαπάει τη ζωή του, ότι ήταν υποχρεωμένος να τη σέβεται πιο πολύ», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στον ίδιο: «Έχω και εγώ τα δικά μου πάθη άλλης μορφής, έχω αρκετά προβλήματα με τον εαυτό μου. Καταρχήν έχω συμπλέγματα, δεν τα αποποιούμαι, μου προέκυψαν. Πλέον έχω αμβλύνει τον τρόπο που εκφράζομαι. Παλιά ήμουν πιο ελεύθερος, δεν με ενδιέφερε τι θα πει ο άλλος. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να χαώνεται, στενεύομαι όταν κάποιος χάσει το σθένος του και είναι κοντά μου. Πονάω, αλλά δεν φαίνεται, δύσκολα θα κλάψω και θα δακρύσω, αλλά μέσα μου κλαίω συνέχεια. Περιορίζομαι στην έκφρασή μου και λογοκρίνομαι».