Μαριάννα Τουμασάτου: Αποκάλυψε με ποιον παρουσιαστή υπήρξε ζευγάρι και δεν το γνώριζε κανείς

Μαριάννα Τουμασάτου: Αποκάλυψε με ποιον παρουσιαστή υπήρξε ζευγάρι και δεν το γνώριζε κανείς

Θυμήθηκε τα σχολικά της χρόνια

Συνέντευξη στον Θανάση Πάτρα και το Mega Καλημέρα παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στα Σεπόλια, ενώ αποκάλυψε με ποιον παρουσιαστή είχε σχέση και κανείς δεν το ήξερε.

Μιλώντας για τα σχολικά της χρόνια, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Ήμουν υπεύθυνη του 15μελους για το καλλιτεχνικό. Τότε ήμουν συμμαθήτρια και ζευγάρι με τον Τάκη Γιαννούτσο».

Μιλώντας για τη σχέση της με την κόρη της, η ηθοποιός είπε: «Έκλαψα με μαύρο δάκρυ όταν μπήκε για πρώτη φορά στο σχολικό η κόρη μου, είχε γαντζωθεί από πάνω μου και φώναζε. Εκτός δουλειάς βάφομαι μόνο για την κόρη μου, της αρέσει. Μετά το παιδί, φοβάμαι, μέχρι να γεννήσω δεν είχα το αίσθημα του φόβου».

Η Μαριάννα Τουμασάτου θυμήθηκε: «Είχα μαλώσει με κάποιον και είχαμε πάει αστυνομία, νοσοκομείο… Εκείνος ήταν υπό την επήρεια και εγώ υπό τη βλακεία. Τις έφαγα, τέλειωσε».

«Όταν ήμουν μικρή δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφο και του πέταξα πέτρες. Μετά συνεννοηθήκαμε, δεν ήταν αυτό που τον χαρακτήριζε ως άνθρωπο. Δε μου αρέσει αυτό που είμαι, δεν καμαρώνω πια όταν θυμώνω, δε μου αρέσει ο εαυτός μου όταν θυμώνω. Τα τελευταία 2 χρόνια που κάνω ψυχοθεραπεία έχω αγαπήσει τον εαυτό μου, ήμουν πολύ σκληρή μαζί μου», πρόσθεσε.