Ο Μάριος Καπότσης μιλάει για την πρώτη και όχι τόσο ευχάριστη γνωριμία με τη σύντροφο του Κόνι Μεταξά: Στην αρχή δε μου είχε κάνει καλή εντύπωση, ήταν ξινή»

Ο Μάριος Καπότσης μιλάει για την πρώτη και όχι τόσο ευχάριστη γνωριμία με τη σύντροφο του Κόνι Μεταξά: Στην αρχή δε μου είχε κάνει καλή εντύπωση, ήταν ξινή»

Όπως φαίνεται τα ετερώνυμα έλκονται και η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο τους έχει ήδη ξεκινήσει.

Μπορεί να μην ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά ωστόσο η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε σχέση ζωής η οποία ξεκίνησε με αρκετά εμπόδια καθώς ο Μάριος Καπότσης λόγω του επαγγέλματος  του βρισκόταν στη Ρουμανία ενώ η Κόνι Μεταξά στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά μετά από καιρό κατάφεραν να μείνουν μαζί και να ανακοινώσουν ότι το καλοκαίρι θα παντρευτούν στα Χανιά της Κρήτης.

Χθες ο γνωστός πολίστας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», και αναφέρθηκε στο πόσο διαφορετικό χαρακτήρα έχει από τη μέλλουσα γυναίκα του. 

«Η Κόνι είναι πιο χαρούμενη, πιο ενεργητική. Εγώ είμαι πιο πράος. Νομίζω πως τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά εντάξει. Δεν είναι κι ακριβώς έτσι, πάντα στην προσωπική της ζωή», είπε αρχικά. Στη συνέχεια ανέφερε «Είναι πολύ όμορφη. Αυτό με εντυπωσίασε πρώτα. Μετά, με εντυπωσίασε ο χαρακτήρας της. Είναι πολύ εργατική, δουλεύει όλη τη μέρα. Κάνει πρωταθλητισμό σε αυτό που κάνει. Ξέρω πολύ λίγους ανθρώπους, που κάνουν τόσα πολλά», εξήγησε στη συνέχεια.

Μετά μίλησε για την πρώτη γνωριμία τους η οποία δεν τους άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Εγώ είχα ένα social dating app, που το είχα βάλει στα Mad Awards για διαφήμιση και είχα πάει στα acts. Εκεί την είδα. Είχαμε μια κοινή φίλη κι έτσι έγινε η γνωριμία μας. Στην αρχή, δεν μου έκανε καλή εντύπωση, ήταν λίγο ξινούλα. Εγώ είχα κάποιες δουλειές τότε, εκείνη ήταν πιεσμένη και παρόλα αυτά, το μόνο που την ένοιαζε ήταν να γνωριστούμε».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον μελλοντικό του πεθερό, τον γνωστό τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, αλλά και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που χάρισε στην Κόνι. «Τον αγαπάω πολύ τον Λευτέρη. Με βοηθάει και τον βοηθάω κι εγώ όσο μπορώ. Είναι ένας άνθρωπος, από τον οποίο μπορείς να πάρεις πολλά, μια ιστορία ολόκληρη. Απολαμβάνω τον χρόνο που περνάω μαζί του. Το δαχτυλίδι για την Κόνι δεν το διαλέξαμε μαζί. Αυτό το δαχτυλίδι που έβγαλαν τότε, ήταν για τον γιατρό του Λευτέρη και το κοσμηματοπωλείο είναι του φίλου μου», εξήγησε κλείνοντας.