Πάρις Θωμόπουλος: «Αν πεινάω θα κάνω χειρότερα πράγματα από το να συνεργαστώ με τον Σεφερλή

Πάρις Θωμόπουλος: «Αν πεινάω θα κάνω χειρότερα πράγματα από το να συνεργαστώ με τον Σεφερλή

Τι είπε για τη σειρά «Η Τούρτα της μαμάς»

Ο Πάρις Θωμόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Κυριάκο Θοεδωσίου και στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται», ‘όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηθοποιός της «Τούρτας της μαμάς» μίλησε για τα σχόλια που δέχεται για τη σειρά της ΕΡΤ: «Φαντάζομαι ότι έχει βοηθήσει κόσμο η σειρά. Κόσμος μου στέλνει μηνύματα και με ευχαριστεί γιατί κατάφερε να κάνει coming out. Παίρνεις και τα αντίθετα μηνύματα που σε βρίζουν, το παίρνω χαλαρά, πιάνω και κουβέντα.

Ένας στρατιωτικός ενοχλήθηκε πολύ από τον ρόλο μου. Του εξήγησα να καλό τρόπο τι και πώς, και στο τέλος μου ζήτησε και συγγνώμη. Δεν έχει υπάρξει ξανά σειρά με τέτοιους χαρακτήρες, το κοινό δυσκολεύεται, βλέπει πιο εύκολα Σεφερλή παρά εμάς».

Όπως δήλωσε ο Πάρις Θωμόπουλος δεν θα συνεργαζόταν με τον Μάρκο Σεφερλή, ενώ σε μεγάλη ανάγκη θα έκανε «πολύ χειρότερα πράγματα».

«Δεν θα ήταν στις επιλογές μου να συμμετάσχω σε σειρά του Μάρκου Σεφερλή. Εάν πεινάω, δεν έχω να φάω ή να μεγαλώσω τον γιο μου, θα κάνω πολύ χειρότερα πράγματα από το να δουλέψω με τον Σεφερλή Δεν την έχω δει τη “Super Mammy”, δεν ξέρω τι είναι, αλλά δεν μπορώ να δω Σεφερλή. Ο άνθρωπος κάνει αυτό που κάνει καλά, αλλά εγώ δεν μπορώ να το δω, κάποιοι άλλοι μπορούν» ανέφερε χαρακτηριστικά.