Χριστοφόρου για Θεοφάνους: «Έμενε στο σπίτι μου μόλις είχε χωρίσει με την Ευρυδίκη»

Χριστοφόρου για Θεοφάνους: «Έμενε στο σπίτι μου μόλις είχε χωρίσει με την Ευρυδίκη»

Τι είπε για τη συμμετοχή του στην Eurovision

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο τραγουδιστής έκανε μια αποκάλυψη για τη συμμετοχή των One στη Eurovision 2002, αλλά και για τον χωρισμό του Γιώργου Θεοφάνους με την Ευρυδίκη.

«Το Gimme γράφτηκε στα τέλη του 2001. Μας είχε γίνει ανάθεση από το ΡΙΚ για να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο και ήμασταν στην Μαγιόρκα όπου μας είχε στείλει η Ρούλα Κορομηλά με το πρωινό τότε στον Alpha. Κάναμε γυρίσματα λοιπόν στην Μαγιόρκα, θυμάμαι τις διαδρομές τότε με πολλές στροφές, ο Γιώργος Θεοφάνους έγραφε το τραγούδι. Θυμάμαι πως έγραφε και στο αεροπλάνο μέσα τους στίχους. Έμενε στο σπίτι μου τότε ο Γιώργος, μόλις είχε χωρίσει με την Ευρυδίκη και τον φιλοξενούσα μέχρι να βρει σπίτι», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Το δεύτερο υποψήφιο ήταν το “Μάτια μου”. που εγώ και ο Γιώργος το θέλαμε περισσότερο αλλά τα παιδιά στην εταιρία διάλεξαν το Gimme. Έκανε μεγάλη επιτυχία και πήγε πάρα πολύ καλά στην Eurovision. Θα εμφανιζόμασταν ημίγυμνοι στη σκηνή και εγώ ευθύνομαι που δεν έγινε αυτό. Ο Γιώργος με μέμφεται ακόμα για αυτό γιατί θεωρεί ότι, αν το κάναμε, θα πηγαίναμε ακόμα καλύτερα. Το θεώρησα λίγο κιτς», πρόσθεσε.