Φοιτήτρια κατέγραψε κρυφά σεξουαλική παρενόχληση από οδηγό ταξί – Της πρότεινε… τρίο με τη γιαγιά της (VIDEO)

Φοιτήτρια κατέγραψε κρυφά σεξουαλική παρενόχληση από οδηγό ταξί – Της πρότεινε… τρίο με τη γιαγιά της (VIDEO)

Απίστευτο περιστατικό στην Αυστραλία

Την τρομακτική διαδρομή της με το Uber κατέγραψε μια νεαρή γυναίκα από την Αυστραλία, κατά τη διάρκεια της οποίας ο οδηγός της έκανε επανειλημμένα προτάσεις για σεξ. Μάλιστα, ο ίδιος δε δίστασε να της προτείνει ακόμη και τρίο με τη γιαγιά της.

Στην ηχογράφηση, ο μεσήλικας οδηγός ακούγεται να της κάνει μια σειρά από αποκρουστικές ερωτήσεις, όπως: «Σου αρέσει το σεξ;» και αν έχει φίλο ή όχι, πριν της πει: «Με ιντριγκάρεις». Η Sylvester απορρίπτει ευγενικά τον άνδρα, αλλά αυτός συνέχισε να προτείνει να κάνουν σεξ στο σπίτι της.

Όταν εκείνη τον ενημέρωσε ότι ζει με τη γιαγιά της, τα πράγματα πήραν ακόμα πιο ανατριχιαστική τροπή. «Η γιαγιά σου, εσύ και εγώ», απαντάει εκείνος, προτείνοντάς της να κάνουν τρίο όλοι μαζί.

Σύμφωνα με το nypost.com, η φοιτήτρια παραπονέθηκε αργότερα στην εταιρεία Uber και ισχυρίζεται ότι της προσφέρθηκαν δωρεάν συνεδρίες θεραπείας ως απάντηση, καθώς και επιστροφή του κόστους της διαδρομής της.

Η ίδια ανέφερε πως μοιράστηκε τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προειδοποιήσει άλλες νεαρές γυναίκες για τον κίνδυνο που εγκυμονούσε ο άνδρας, εξηγώντας ότι έμεινε «κατάπληκτη» από την εμπειρία, την οποία χαρακτήρισε «αηδιαστική». «Το δημοσιεύω για να διαδώσω την ευαισθητοποίηση. Αυτό όντως γίνεται – δεν είναι κάτι για το οποίο διαβάζουμε», δήλωσε.

«Δεν χρειάζομαι θεραπεία. Υπάρχουν χειρότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί», είπε. «Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Φορούσα φούτερ με κουκούλα και φόρμες, είχα τα μαλλιά μου ψηλά, δεν είχα καθόλου μακιγιάζ και μετά βίας φαινόταν το πρόσωπό μου. Δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι η σεξουαλική επίθεση συμβαίνει επειδή είμαστε ντυμένες προκλητικά, συμβαίνει επειδή είσαι γυναίκα, και νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να το αποδεχτούν αυτό».

@samsaraxanthe

TW: mention of SA. I was flabbergasted by this experience and started recording after he asked me if I like s-. It’s honestly so disgusting thinking about the way he tried to bend the conversation to start asking me personal questions. I’m posting to spread awareness. This is real – not just things we read about. #fypシ #fyp #uber #uberdriver #uberconfessions #uberhorrorstories #horrorstory #storytime #protectwomen #viral

♬ original sound – ???????

Εξήγησε ότι ήταν τόσο ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του οδηγού που είχε μοιραστεί τη θέση της με άλλους, καθώς φοβόταν για την ασφάλειά της κατά τη διάρκεια της διαδρομής. «Ένιωσα λίγο πανικόβλητη από κάποια πράγματα που είπε, όπως το ότι ρώτησε ποιος ήταν στο σπίτι ή αν μπορούσε να έρθει από εκεί. Σκεφτόμουν, επίσης, την πιθανότητα να πρέπει να βγω από το αυτοκίνητο πριν φτάσω στο σπίτι ή τι θα έκανα αν έβγαινε μαζί μου».

«Αυτές οι περιπτώσεις αναδεικνύουν μόνο την αποτρόπαια μεταχείριση που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες από ορισμένους άνδρες. Νομίζω ότι απεικονίζουν την έλλειψη σεβασμού προς τις γυναίκες που θεωρούν ότι είναι διαθέσιμες. Εκείνη τη στιγμή με έκανε να νιώσω ότι πίστευε πως ήμουν εύκολη και πως επειδή ήμουν μια ανύπαντρη γυναίκα, ήμουν έτοιμη για οποιονδήποτε βρισκόταν μπροστά μου».